Haberler

Bakan Çelik, Ortak Akıl Toplantılarının İkincisini Bursa'da Gerçekleştirecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarım politika ve uygulamalarının masaya yatırıldığı bölgesel ortak akıl toplantılarının ikincisini Bursa'da gerçekleştirecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarım politika ve uygulamalarının masaya yatırıldığı bölgesel ortak akıl toplantılarının ikincisini Bursa'da gerçekleştirecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, tarım politika ve uygulamalarının, bakanlık çalışanları ve tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla 7 ayrı bölgede düzenlenecek bölgesel ortak akıl toplantılarının ikincisi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik başkanlığında 29-31 Ocak'ta Bursa'da yapılacak. Bölgesel ortak akıl toplantılarının Marmara Bölgesi ayağını teşkil eden toplantıya, bölgedeki 13 ilden katılım olacak.

Bölgesel ortak akıl toplantıları Akdeniz Bölgesi için 12-13 Şubat tarihlerinde Adana'da, Karadeniz Bölgesi için 26-27 Şubat tarihlerinde Trabzon'da, İç Anadolu Bölgesi için 11-12 Mart tarihlerinde Konya'da, Ege Bölgesi için 1-2 Nisan tarihlerinde İzmir'de ve Doğu Anadolu Bölgesi için 15-16 Nisan tarihlerinde Erzurum'da yapılacak.

Söz konusu toplantılarla ilgili Bakan Çelik, "Yedi bölgede yapacağımız bu istişarelerle, çiftçilerle, üreticilerle, üretici birlikleriyle, hülasa sektörün tüm paydaşlarıyla buluşuyoruz. Böylece oradaki sorunları Bakanlık bürokratları bire bir muhatap olarak dinleme imkanı elde ediyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

Bölgesel ortak akıl toplantılarının ilki Şanlıurfa'da gerçekleştirilmişti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Faruk Çelik Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title