Haberler

Bahçeli'ye 'Atarlı Ergen' Yakıştırması

Güncelleme:

GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, "Bahçeli'nin 7 Haziran öncesinin atarlı ergen havasından sıyrılıp, eski olgun kimliğini hatırlamasını bekliyoruz" dedi.

Seçim sonuçlarını ve seçimden ardından ortaya çıkan gelişmeleri değerlendiren GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, 7 Haziran'ın Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunu, sandıktan hiç bir partiye tek başına iktidar yetkisi verilmediği gibi HDP'nin de 1980 darbe hukuku mirası olan seçim barajının açmasının önemli olduğunu söyledi.


"Bahçeli Atarlı Ergen Havasından Sıyrılmalı"


"7 Haziran seçimlerinde 6 milyonu aşkın vatandaşımızın oyunu alarak 80 milletvekiliyle parlamentoda temsil edilen bir siyasi partiyi yok saymak, en hafif ifadeyle tam bir nezaketsizliktir" diyerek MHP'yi ve lideri Devlet Bahçeli'yi sert biçimde eleştiren GÜNGİAD Başkanı Akbal şöyle dedi:

"HDP'ye oy veren 6 milyon insan nasıl ki yok sayılamazsa, MHP'ye oy veren 7,5 milyon insan da elbette ki hiçbir şekilde yok sayılamaz. Hangi parti olursa olsun, meşruiyetini yasalardan alıp, bu temelde oy verme pusulasına dahil olmuş, seçmenin huzuruna çıkmış ve seçmenin tercihini almışsa, o partiye yönelik aşağılama ve yok sayma, partiye oy vermiş vatandaşın yok sayılamaması ve aşağılanmasıdır. Hiçbir parti liderinin, sayısı 6 milyon değil, 6 dahi olsa hiçbir vatandaşı aşağılamaya hakkı yoktur. Bu nedenle ayrıştırıcı, yok sayıcı, bölücü ve nezaketsiz tavrından dolayı Sayın Devlet Bahçeli'yi kınıyoruz. Daha önce kritik toplumsal olaylarda son derece olgun davranarak, örnek bir kişilik sergileyen Sayın Devlet Bahçeli'nin 7 Haziran öncesinin atarlı ergen havasından sıyrılıp, eski olgun kimliğini hatırlamasını bekliyoruz"


TBMM'deki 4 partiye seslenen GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, meclis aritmetiği içerisinden hükümet modeli geliştirmelerini istedi. Akbal, erken seçim arayışlarının kişisel hırslar ve çıkarlarla, Türkiye'yi bilinmeyen bir karanlığa ve maceraya sürüklemek olduğunu ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Devlet Bahçeli Türkiye Politika Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title