Haberler

Bahçeli: Gidişat İyi Değil, Aklımızı Başımıza Alalım

Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yerel seçimlerin çok nazik bir dönemde yapılacağını belirterek, "Ortalık karışıyor. Aklımızı başımıza alalım." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerin çok nazik bir dönemde yapılacağını belirterek, "Ortalık karışıyor. Bu gidişat iyi değil. Sokakta can alanlar, can verenler var. Aklımızı başımıza alalım. Bu ülkeyi parçalatmak kimsenin hakkı değildir." dedi.

PARTİLİLERDEN ADAYLARI İÇİN DESTEK İSTEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'ın Köşk, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde partililerine seslendi. Sağduyu ve sandığa gidilmesi çağrısında bulunan Bahçeli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Köşk Belediye Başkan Adayı Hayri Güleç, Yenipazar Belediye Başkan Adayı Ebubekir Karataş ve Sultanhisar Belediye Başkan Adayı Fazıl Törün'e destek istedi.

"HOŞGÖRÜ VE SAYGI" MESAJI

Seçimlere 25 partinin katıldığını dile getiren Bahçeli, Türkiye genelinde seçime katılan tüm partililer ve adaylara başarı diledi. Bahçeli, "Ülkemizde yapılacak olan 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri Türkiye'nin çok nazik bir dönemde yapılmaktadır. Bütün siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Kendi dünya görüşleri ve inançlarına göre, hangi partiden seçmen olarak, kurucu olarak hangi idarede bulunulursa bulunulsun saygı göstermek gerekiyor. Karşılıklı hoşgörü içinde, her siyasi partinin varlığına saygı duymalıyız" diye konuştu.

"AKLIMIZI BAŞIMIZA ALALIM"

Partililerinden sandığa giderek oy kullanmalarını isteyen Bahçeli, toplumun tüm kesimlerine sağduyu çağrısı yaparak, "Oy çalmak gasptır. Hileli oylarla sonuç alanlar bunu alışkanlık haline getirirse belediyeyi de ülkeyi de yönetirken bunu alışkanlık haline getirebilirler, o da hiç fayda sağlamaz. Büyükşehir dürüst ve ilkeli yönetilmeli, Aydın'da yaşayan insanları kucaklayarak hizmetleri eşit ve adaletli dağıtmalı. Birçok olay yaşanıyor, bu olaylar Türkiye'nin beka sorununu ortaya koyuyor. Türkiye'nin varlığı, milletimizin bütünlüğü, toprağımızın bütünlüğü iç ve dış tehditlerle karşı karşıya kalıyor. Ortalık karışıyor. Bu gidişat iyi değil. Sokakta can alanlar, can verenler var. Aklımızı başımıza alalım. Bu ülkeyi parçalatmak kimsenin hakkı değildir" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ YAKMAYIZ, KİMSEYE DE YAKTIRMAYIZ"

Suriye'de yaşanan iç savaşta 130 bin kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Bahçeli, şunları söyledi: "Birlik beraberlik içinde olalım. Kargaşa kimseye yaramaz. Yaşananlara bakın. İşte Suriye, her şey bitti mi sanıyorsunuz. Böyle bir Türkiye'nin olmasını ister misiniz? Buna müsaade de edilmez. Bu millet daha son sözünü kimseye söylemedi. Beraberce yaşıyoruz, 4 milyon 200 bin ev kurulmuş, bunları nasıl ayıracaksınız? Aklımızı başımıza alalım. Etrafımız ateş çemberi, Türkiye'yi yakmayız, kimseye de yaktırmayız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Yenipazar Türkiye Aydın Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (10)

DEVLETbjk.olcaygul@gmail.com:

İşte adam işte gerçek lider....

46
9
yanıtYanıtla
))muratturk.322@hotmail.com:

Ahh BAHÇELİ ahhhh...HEM MILLETE SOKAGA CIKMA DIYORSUN..HEM SOKAKTA TERÖR VAR DİYORSUN..HEM DE VATAN MILLET ELDEN GIDIYOR DIYORSUN.....sen MHP nın önunde kı en buyuk engelsın dostum....KARAR VER YA MILLETI GÖREVE ÇAGIR....YADA DERT YANIP DURMA..VATAN ELDEN GIDIYOR DIYE.....

7
46
yanıtYanıtla
osmaniyelimertkoksal-80@hotmail.com:

sana sandıkta konuş diyor anlama özürlülüğümü var sende başbuğ dan sonra oraya yakışan tek isim sağı solu bitiren tek isim mhp li tanıtıp serserilik yapanları temizliyen provakotörleri saf dışı eden tek isim adam gibi adam DEVLET BAHÇELİ sen kimsin yoksa dönek olanlardanmı ben ülkücüyüm deyipte ak partiye oy verenlerdenmisin

yanıt0
yanıt0
DOKUZ IŞIKiskarabulut@hotmail.com:

Ülkücü kesim artık eskisi gibi değil, önemli olan sokaklar ve oy değildir. Önemli olan Devletin Bekasıdır. Korktuğumuzu sanmayın Biz kuldan değil ALLAH tan korkarız.

38
3
yanıtYanıtla
i halil akdaşziraatbank@.com.tr:

Düşüncelerine katılmıyorum ama hoşgürülü sağduyulu saygınlığını seviyorum bahçeli ılımlı davranışın dan dolayı sana TEŞEKKÜRLER

35
5
yanıtYanıtla
mehmet günaymehmet-gunay53@hotmail.com:

sayın bahçeli umduğundan çok daha oy alacaksın,emanet oyları mevcüt iktidardan alacağız.

30
4
yanıtYanıtla
Çankırılıfayihkocak@hotmail.com:

Önce Ülkem diyen tek adam

16
11
yanıtYanıtla
diktatörgabi@hotmail.de:

helal sana bahceli helalolsun....önce memleket , millet

24
1
yanıtYanıtla
kapkaraahmetbaykara33@hotmail.com:

ÇOK GEÇ KALMIŞ BİR AÇIKLAMA BAHÇELİ ..MARKSİSTLERİN EMRİNDEKİ GENÇLERİNE SAHİP ÇIK..

6
16
yanıtYanıtla
tastantastanabdullah@hotmail.com:

BU ADAN APO YU AS DİYE İP ATAN ADAM DEYİL Mİ ŞİMDİ ORTALIK KARISIN CA BUNA VATANDAŞ TEPKİ VERİP OYLARI AKP YE GİTMESİN DİYE SAGDUYULU DAVRANIP CIKAR SAGLIYACAK AKLINCA ZATEN CHP YE DESTEK VEREN BU DEYİL Mİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title