Haberler

Bahçeli: Recep Tayyip Erdoğan Zırvanın Zirvesine Gelmiştir

Bursa'a partisi tarafından düzenlenen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı eleştirerek, ôRecep Tayyip Erdoğan zırvanın zirvesine gelmiştir.

Bursa'a partisi tarafından düzenlenen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı eleştirerek, ôRecep Tayyip Erdoğan zırvanın zirvesine gelmiştir. Güya önümüzdeki dönemlerde BDP ile MHP koalisyon kuracakmış. Bugüne kadar yapmış olduğu müzakereler, görüşmeler, işbirliğinden zor duruma düşmüş, şimdi her konuda olduğu gibi bunda da iftiraya başlıyor" dedi.

Kent Meydanı'nda yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı mitinge yaklaşık 1, 5 saat gecikmeli olan gelen MHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı konuşmada 12 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerin millet için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Seçimlerin, Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı ve gittikçe ağırlaşan tuzak, tehdit ve tehlikelerin olduğu bir ortamda yapılacağını ifade eden Bahçeli, ôSeçimler milletimizin iradesiyle geleceğin yeniden belirlenmesinin fırsat ve imkanını doğuracaktır. Bu seçimlerin dürüst, adil ve hile karıştırılmadan yapılması ve çok yüksek bir katılımla gerçekleştirilmiş olması seçim sonuçları üzerinde sürdürülmek istenecek her türlü tartışmaya son verebilecektir" diye konuştu.

ôRECEP TAYYİP ERDOĞAN ARTIK TÜKENMİŞTİR"

Başbakan Erdoğan'ın bugüne kadar ne yapılmışsa, her şeyin 2002 yılında başladığını iddia ettiğini kaydeden MHP Lideri, ôBaşbakan bütün geçmişi inkar ediyor. Cumhuriyetin kazanımlarını reddediyor. Cumhuriyetin kurulduğu günden bugüne kadar eldeki kıt imkanlarla, zor şartlarla, o günkü sosyo-ekonomik imkanlarla bu ülkeye hizmet etmiş olan insanların hepsini sıfırlamaya çalışıyor. Ona göre Atatürk dönemi yok. İnönü dönemi yok. Celal Bayar, Demirel, Ecevit dönemi yok. Yetiştiği ocak olan Erbakan dönemi de yok. Bir kibir, bir gurur içerisinde ne varsa kendisinin yapmış olduğunu söylüyor. Ortada çıraklık, kalfalık dönemlerini yaşadığını ve usta olmak için üçüncü döneme talip olmaya çalıştığını söylüyor. Artık Recep Tayyip Erdoğan tükenmiştir, artık dağarcığı kurumuştur. Bu ülkeye yapacağı hiçbir şey kalmamıştır. Recep Tayyip Erdoğan'ın gitme zamanı gelmiştir" diye konuştu.

ôSAYIN BAŞBAKAN, VAR OLAN TÜRKİYE'NİN SUYU MU ÇIKTI?"

AKP iktidarı döneminde çok tehlikeli oyunların olduğunu kaydeden Bahçeli, teslimiyetçi bir anlayışla Türkiye'nin çok yanlış yere sevk edildiğini söyledi. Türkiye'nin geleceğinin karanlık bir hale sürüklendiğini bildiren Bahçeli, ôAKP teslimiyetçi politikası sonucu ABD'nin yönlendirmesiyle AB'de ilerleme raporlarıyla karşı karşıya bırakılan dayatmalarla ve PKK'nın siyasallaşma sürecinde İmralı'nın yol haritası ve Demokratik Toplum Kongresi'nin kararları doğrultusunda ülkeyi yönetmeye teslim olmuş bir haldedir. Şimdi de çok büyük baş ağrılarıyla karşı karşıya kalmış, olmayacakları sayarak kendisini aklamaya, paklamaya ve yanlıştan, kendisini Yüce Divan'dan kurtarmaya çalışıyor. Şimdi kalkmış zırvanın zirvesine gelmiş. Güya önümüzdeki dönemlerde BDP ile MHP koalisyon kuracakmış. Bugüne kadar yapmış olduğu müzakereler, görüşmeler, işbirliğinden zor duruma düşmüş , şimdi her konuda iftira olduğu gibi bunda da iftiraya başlıyor. Peki soruyorum Sayın Başbakan, şu an için anayasa değişikliği istiyorsun veya yeniden yazılı mı istiyorsun. Nasıl anayasa istediğini gel açıkça milletimize anlat. Milletin desteğini alarak 12 Haziran'dan sonra yeni bir anayasa dayatmasıyla çıkma. Ne düşünüyorsan paylaş. Anayasanın ilk 3 maddesi hakkında yaklaşımın ne? Ana dilde eğitime ne diyorsun? Demokratik özerklik federasyona ve Türkiye'nin yeniden şekillenmesi için görüşlerin nedir? æYeni bir Türkiye' diyorsun, var olan Türkiye'nin suyumu çıktı? Acaba yeni bir Türkiye senin için bölünmüş bir Türkiye mi olacak?" dedi.

ôPKK VE AKP'NİN TERÖR VE TAVİZ İKİLEMİNDE BİR GİZLİ ANLAŞMASI VAR"

Milli devlet ve üniter yapı, toprak bütünlüğünün kardeşliğin büyük bir tehlike altında olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, ôPKK'nın siyasallaşma sürecinde ortaya çıkan gelişmeler özellikle 1 ağustos 2009 tarihinde demokratik açılım denen yıkım projesiyle daha da alevlenmiş bugün kontrolden çıkmıştır. Türkiye'nin manzarası şu: Biraz terör, yeni bir taviz, biraz terör, yeni bir tavizle yol alan PKK denen ihanet kuyusu ona taviz veren ise Adalet ve Kalkınma Partisi. PKK ve AKP'nin terör ve taviz ikileminde bir gizli anlaşması olduğu anlaşılıyorö diye konuştu.

MHP Lideri mitingin ardından karayoluyla Eskişehir'e hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title