Haberler

Bahçeli: İç ve Dış Mihraklar Faaliyete Geçti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos'ta Büyük Taarruzla Birlikte Def Edilen İşgalci ve İstilacı Mihrakların Amaçlarının, Bugün İç ve Dış Tesirlerin Bir Araya Gelmesiyle Tekrar Dirilerek ve Yoğun Bir Şekilde Faaliyete Geçtiğini Belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos'ta Büyük Taarruzla birlikte def edilen işgalci ve istilacı mihrakların amaçlarının, bugün iç ve dış tesirlerin bir araya gelmesiyle tekrar dirilerek ve yoğun bir şekilde faaliyete geçtiğini belirtti.

MHP Lideri Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, "Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 30 Ağustos zaferinin emperyalizmin Türk milleti aleyhine kurguladığı oyunları bozduğunu, bu zaferle birlikte, Türk milletinin son anayurdundan başka gidecek bir yeri olmadığı ve buranın ne pahasına olursa olsun korunacağını duyurduğunu ifade etti. 30 Ağustos zaferinin örnek alınması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, bugün bizlerin daha rahat ve huzurlu olmamız için yapılan eşsiz fedakarlıkların da unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. "Ancak bunun farkında olmayan, olsa bile umursamayan, geçmişteki kutlu mücadelelerin anlamına vakıf olamamış bir zihniyet tarafından ülkemiz çözülmenin eşiğine kadar getirilmiştir" diyen Bahçeli mesajında şöyle devam etti:

"Büyük Taarruzla birlikte def edilen işgalci ve istilacı mihrakların rezil amaçları, bugün iç ve dış tesirlerin bir araya gelmesiyle tekrar dirilmiş ve yoğun bir şekilde faaliyete geçmiştir. Türk milletinin birliğinden, devamlılığından kim rahatsızlık duyuyorsa aynı safta toplanmış; böylece ihanet sıradanlaşmış, alçaklıklar normalleşmiştir. Ülkemizi korunaksız ve korumasız bırakan sorumluluk sahibi aciz ve çürümüş yönetim eşliğinde, hiçbir vatan evladının tahammül edemeyeceği küstah ifadeler, bölücü ve ayırıcı niyetler utanmadan dillendirilmeye başlanmıştır. Ne hazindir ki, 88 yıl öncesinin kutlu hatıralarından çok uzaklara savrulmuş olanlar, bugün ortalıkta cirit atmaktadırlar. Ve demokrasi, özgürlük diyerek de kafaları karıştırmaktan, her değeri istismar etmekten çekinmemektedirler.

Herkes bilmelidir ki, dün Kocatepe'deki milli heyecanın ve şuurun aynısı bugün Türkiye sevdalılarının düşünce ve davranışlarında fazlasıyla bulunmaktadır. Nitekim Türk milletinin Ağustos ayında kazandığı muazzam zaferleri biraz olsun idrak etmek; girilen yanlış ilişkiler ağından, düşülen teslimiyetçiliğin bataklığından ve hıyanete gösterilen müsamahadan uzaklaşılması için yeterli olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığı, milletimizin bağımsızlığının tekrar kazanıldığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi'nin 88. yıldönümünü içtenlikle kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran hislerimle anıyorum."(ANKA)

(GO/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

title