Haberler

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Bush'un Kızı da Bunu Yapıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bozkurt işaretiyle yeni bir tartışma başlatan Kılıçdaroğlu'nun eleştiren Bahçeli "Bush'un kızı da bunu yapıyor" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da Mansur Yavaş ile birlikte halkı selamladığı sırada kendisini 'bozkurt' işaretiyle selamlayan vatandaşa aynı şekilde karşılık vermesi büyük yankı uyandırmıştı.

"BUSH'UN KIZI DA BUNU YAPIYOR"

Memleketi Osmaniye'de vatandaşlara seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na ilginç bir göndermede bulundu. Bahçeli, vatandaşlara kurt işaretinin nasıl yapılacağını tarif ederek "Aranıza masumca gelip hele hele şimdi şu kurtu yapmayan kaldı mı? Ama televizyojnda bir bakın gerçeğini göreceksiniz. Bize göre kurt şudur. Ama bunlar yaparken burnu kesik BMC gibi... Bu kurtu bu şekliyle yapanlar kimler? Şu vaziyette ABD'deki Heavy Metalcilerdir bunlar. Bush'un kızı da bunu yapıyor böyle... CHP Genel Başkanı Kurdun ne olduğunu bilmediği gibi burnu kesik kurt ile oy avcılığı yapıyor. Bülent Arınç da çıkmış bunun ukalalığını yapıyor. Bunlara Kurdun ne olduğunu gösterecek misiniz? Allah sizden razı olsun" dedi.

KILIÇDAROĞLU: JEST YAPTIM

Kılıçdaroğlu, tartışma yaratan bozkurt işaretiyle ilgili "Bana bir ülkücü kardeşim bozkurt işareti yaparak, 'ben ülkücüyüm oyumu size vereceğim, Mansur Başkana vereceğim' dedi ben de bozkurt işaretiyle jest yaptım'' açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

kemal kılıçdaroğlu mansur yavaş osmaniye Politika Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (5)

fatih mertolfatih_mertol@hotmai.com:

bush kızının senden senden haberi varmı acaba :D

10
6
yanıtYanıtla
turalmammadov1983@mail.ua:

Bence bunu dartismiya deymez biri boz kurt obirsi de boz tlki ben bunu klclaroqlunun quyruq cevirmesinden farq edim bunu unutmayalim tlkiler aslan qarsisinda utanmamaq ucun kendilerini kurda bezederler

12
3
yanıtYanıtla
HAKAN SARIhakansari2626@hotmail.com:

SAYIN BAŞBAKANIM ESKİŞEHİRDE 23 YILLIK ALÇI BOYA USTASIYIM VE AİLEMLE ÇALIŞRAK EKMEĞİMİZİ ÇIKARIYORDUK TAKİİİ BABAM VE KARDEŞİM TEFECİLERE BULAŞANA KADAR AMA ŞİMDİ ESKİŞEHİRDE HAKİM SAVCI AVUKAT İŞBİRLİĞİ İÇİNDE,TAM BİR SUÇ MAKİNASI GİBİYİM AMA ŞU VAR AÇIZ AÇÇ AİLECE..AMA 23 KİŞİ ŞİKAYETÇİ ARAMALARDA ÜSTLERİNDEN ÇIKAN 100 ÜN ÜSTÜ TAPU,SENETLER GİZLİ KAMERALAR VE SUÇLU DEYİLLER..İSMİM HAKAN SARI TEDAVİ OLMAK İÇİN BAŞVURUDA BULUNDUM AİLECE UYUŞTURUCU BAĞIMLISIYIZ DİYE TEDAVİ ETMEK YERİNE 3 AY SONRA SATTIĞIM SÖYLENEREK TUTUKLANDIM,,1GR OLMAMASINA RAĞMEN DİYER TARAFTAN 5KG YAKALANIR ŞAHISLAR SERBEST 2 KG YAKALANIR ŞAHISLAR SERBEST,,BARODAN AVUKAT İSTERİM BEN FACEBOOKTAN TEHDİT ETTİ DİYE HAKKIMDA CEZA KESTİREN AVUKATIN AKRABASI BANA AVUKAT OLARAK GELİR,,ESKİŞEHİRDE NEREYE SORARSANIZ SORUN AİLEM VE BENİ ALÇI BOYA USTASI OLARAK BİLİR VE TANIRLAR,25,30 KİŞİ TARAFINDAN DARP EDİLDİM RAPORLARIM MEVCUTKEN 3000 YTL CEZA BEN YEDİM 3AY EVİME EKMEK GÖTÜREMEDİM,,KAFAMA SATIR YEDİM 11 DİKİŞ ATILDI...

8
1
yanıtYanıtla
F.Durmuşfath.durmus@gmail.com:

Sayın Bahçeli 12 yıldır kritik anlarda siyasi iktidara stratejik destekler verirken,20 yıldır ülkücüleri sömüren,MHP AK Partiye katılsın diyerek MHP yi aşağılayan,Mansur Yavaşı aday yapmıyarak Halfetili İ.M elihin önünü açan siyasetiyle kan kusup kızılcık şerbeti içecek olan ülkücü iradenin yeniden liberal şarlatanlıklara kurban olmaması için daha fazla konuşmasın.ESASEN MHP NİN KALELERİNİ AKPARTİYE KAPTIRAN VEDE SOLUN SAHİL BANDINDA OY DEVŞİREN SOL KÜLTÜRDEN GELEN BİR AİLENİN EVLADI BAHÇELİ,BAŞBUĞUMUZUN M.ŞEMSEKE YAZDIĞI MEKTUPTA İFADE ETTİĞİ NİTELEMENİN GEREĞİ OLARAK MİLLİ REFLEKSLERİ KÖRELTTİĞİNİ BİLMİYORMUYUZ.........?11,5 YILDA YÜZDE 65 İ SAĞ SİYASAL SEÇMENE ALTERNATİF OLMAYIP,İKTİDARIN İ sine bile talip olmayanlar acaba neye hizmet etmekteler dersiniz???

2
7
yanıtYanıtla
M.G.ercandogan05@hotmail.com:

Bahçeli bu seçimin genel seçim değil yerel seçim olduğunu unutmuş heralde iktidarı bırakmış CHP ile uğraşıyor.CHP'de olupta hangi belediyeyi CHP'nin elinden alacaksın acaba. Her zamanki gibi iktidarın değirmenine su taşıyor. Koltuk değneği oluyorsun deyincede kızıyor.

0
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title