Haberler

Bahçeli'den CHP'ye Sert Tepki

Güncelleme:

"TSK Silah Bıraksın Diyen Bir CHP Zihniyeti Nasıl Atatürk'ün Kurduğu Bir Parti Olabilir"

Yaklaşan genel seçimlerle birlikte parti genel başkanlarının parti grubu konuşmaları daha büyük önem kazanmaya başladı. Bugün parti grubunda milletvekillerine seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde hem AKP hem de CHP vardı.

BAHÇELİ'DEN CHP'YE SERT ÇIKIŞ

CHP'li milletvekillerinin 'Hakikatleri araştırma komisyonu kurulsun' ve 'Asker de dağdaki de silah bıraksın' sözlerini sert dille eleştiren MHP lideri AKP ve CHP'nin aynı siyasi hedefe sahip olduklarını iddia etti ve ikisinin amacının da İmralı Canisini af etmek olduğunu iddia etti.

GS Arena stadı açılışında yaşanan ıslıklı protestoyu değerlendiren Bahçeli, 'Türkiye ne krallık ne emirliktir, Türkiye bir Cumhuriyettir' sözleriyle de Başbakan Erdoğan'a çıkıştı.

Devlet Bahçeli'nin Türkiye ne emirlik ne de krallıktır açıklaması

Özgürlük diyerek baskıyı meşrulaştıran AKP'nin iktidardan milletimiz tarafından süresiz uzaklaştırılması inşallah bu seçimde gerçekleştirilecektir.

Bu millet AKP'ye yalanlarının, yolsuzluklarının hesabını tek tek soracak ve kabarık faturayı önüne koyacaktır. AKP iktidarı boyunun ölçüsünü alacaktır. Bugünkü zaman içerisinde derdi olmayan bir vatandaşa ulaşmak neredeyse imkansız hale gelmiştir.

PARTİMİZE OY VERMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORLAR

Dün AKP'ye oy verenler bugün partimizde görev almak için sabırsızlanmaktadır. Milletimiz kararını vermiştir ancak henüz tavrını ortaya koymamaktadır. AKP yoksul halkımızı yardımlarla kontrol altına almaya çalışmaktadır.

ERDOĞAN'IN MAHKEME ÖNÜNDE DURACAĞI GÜNLER YAKINDIR

Milli gelirden pay almak yoksul halkımızın hakkı değil midir? Hanelere bolluk gelmemektedir. AKP devletin kaynaklarını sadaka gibi sunmaktadır. Devlet yardımları gözdağı haline gelmiştir. AKP tasviye olacağının farkına vardığı için yandaş anketlerle günü kurtarmaya çalışmaktadır. Bu nafile çabalar MHP'nin önünü kesemeyecektir. AKP son iktidar günlerini yaşamaktadır. Recep Tayyip Erdoğan'ın mahkeme önünde bekleyeceği günler yakındır.

Türkiye'nin çevresindeki ülkeler karışmaktadır. Sosyal tepkiler bardağından taşırmıştır. Sokakların alev topuna dönmesine neden olmuştur. Tunus'tan yaşananlar sonrası iyi düşünmek gerekmektedir. İşsizliğin bunalttığı, yolsuzluğun her tarafı bunalttığı bir ortamda en küçük kıvılcımın nelere mal olduğu ortadadır.

Cezayir, Ürdün, Yemen; Tunus'taki fırtınanın etkisine girmiştir. Hükümet bunalımı yaygın çatışmaları tetikleyecek riskleri beraberinde taşımaktadır. AKP'nin büyük bir hürmet gösterdiği Sudan'da El Beşir'in ülkesinde bölünme referanduma sunulmaktadır.

Ekonomik dengesizlikler devlet kaynaklarının sömürülmesi, ihale ve arazi mafyalarının varlığı süreci daha da karmaşıklaştırmaktadır.

AKP'Lİ GÜNLERDE SIKINTILAR ARTACAK

2011 yılında da tehlikeli gelişmelere şahit oluyorz. AKP'yele geçen günlerde sıkıntılar artacaktır.

İmralı'daki haine Sayın diyerek hürmet gösteren yine kendisidir. Türkiye'nin 8 yıldır bu kişi tarafından yönetilmesi esef vericidir.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki tüm kulüplerimizin bizde müstesna bir yeri vardır. Stadyumlarda oluşan kollektif ruhu diğer alanlara yayabilirsek hiç kimse bize yan gözle bakamaz. Şahsen spora büyük bir ilgi duyan biri olarak dillerde en büyük Türkiye şiarını yaşamın her alanına yayacağımızı düşünüyoruz. AKP zihniyeti kabus gibi sporun üzerine düşmüştür. Ermeniler'le münasebette futbol kullanılmıştır.Daha da ileri gidilmiş, tanınmış şov dünyası da yıkım projesine onları da davet etmiştir. Konuklarına yüzü kızarmadan PKK açılımını anlatmıştır. Zaman dar alanda kısa paslaşmalar değildir diyerek kirli oyunu vasıta yapmak istemiştir.

TOPLUMUN SİNİR UÇLARIYLA OYNUYOR

Başbakan Erdoğan toplumun sinir uçlarıyla oynamıştır.

GS stadı açılışında tahrik edici konuşmalar taraftarların haklı bir tepkisine neden olmuştur. Tribünde alacaklı gibi oturan sayın Başbakan da stadı terk etmiş ve sinirlerine hak etmemiştir. Parayı kendilerinin verdiğini vurgulamış üstelik danışmanlarından başlayarak yakın kurmayları protestocuları nankörlükle suçlamıştır.

TÜRKİYE NE EMİRLİK NE DE KRALLIKTIR

Türkiye krallık, emirlik değil, milletimizin kurduğu bir cumhuriyettir. Hükümet olarak yaptığınız harcamalar kendi cebinizden değil halkımızın cebinden yapılmaktadır. Yurdumuzun her köşesine yapılan hizmetler milletimizin hakkıdır. Verdim , yaptım, dağıttım türünden söz ve imalar Türk milletine karşı en büyü-k hakarettir. Buna ne Erdoğan'ın ne de bürokratların yapmasına fırsat vermeyeceğiz.

BAŞBAKAN TÜRKLÜĞE İFTİRA ATANLAR KARŞISINDA SESSİZ

Kimsenin kuşkusu olmasın AKP iktidardan tepetaklak gidecektir. Bunun adresi de seçim sandığıdır. Başbakan Erdoğan zayıf gördüğü, yada iç politika malzemesi yapabileceği ülkelerle gerilim halindedir. Mesela sahte kabadayılığı ortadadır. Ancak ne hikmetse Türklüğe iftira atanlar karşısında sessizdir.

Yunan Başbabakan'ın Türkleri barbar olarak nitelendirmesi alçaklığın son versiyonu olarak hafızamıza kazınmıştır. Ortada bir barbar varsa onlardan başkası değildir. Ortada bir barbar varsa doğuda sistematik çetelerle kıyım yapanların döktükleri kan asla unutulmayacaktır. Buna ne kirli sicilleri ne karanlık geçmişleri izin vermeyecektir.

AKP VE CHP KOALİSYON KURACAK

AKP ve CHP arasındaki benzerlikler ileride olası bir koalisyonu ortaya koymaktadır. CHP'nin teröre sessiz kalışı bu yöndeki bakışımızı haklı kılmaktadır.

İkisinin de kafasında İmralı canisinin affı vardır. Başbakan Erdoğan'ın değişken sözleri ve CHP liderinin sözleri birebir örtüşmektedir. Hakikat komisyonunun kurulmasıyla ilgili CHP önerisini milletimizi büyük bir kaygıyla beklemektedir. TSK da terör örgütü de silah bıraksın diyen bir CHP zihniyeti nasıl Atatürk'ün kurduğu bir parti olabilir. Bundan sonra CHP ne diyecektir. AKP'nin izinden yürüyen CHP'nin kabullerden saptığı, üniter devlet yapısını fantazi olarak görmektedirler. Önde kavga ederken arkada Türkiye'nin gizli planlarını yapmaktadırlar. Türkiye'nin temellerinden oynama yaparak kaynaşma yapacağını sananlar milletimizden en sert cevabı alacağından kuşkumuz yoktur.

Suikastın hedefinde Türk milleti vardır. AKP iktidarı milletimizi mayınlarla döşenmiş etnik bölücülüğü hızlandırmaktadır.

HİZBULLAH TAHLİYELERİ: ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ

Habur'da davul zurnayla karşılanan teröristler ve düzmece mahkemeler unutulmamıştır. bölücü teröristlerin törenlerle karşılanmasından sonra Hizbullah militanlarının halaylarla serbest bırakılmış ve ardından kayıplara kaçmışlar ve AKP'nin kendilerine verdikleri imkanları kullanarak çoktan atı alan Üsküdar'ı geçmişlerdir.

Ev hapsi uygulamaya geçirilecektir. Bu uygulama ile İmralı canisinin ev hapsine zemin hazırlanmaktadır.

Yargının kendi içinde sorunları olduğu kuşku götürmez bir gerçektir. hukukun bu şekilde soluk alıp vermesi çok zordur. Demokrasiyi yanlızca sloganlara indirgeyen AKP'nin anlaması imkansızdır.

MİLLETİN SESİNİ DUYACAĞIZ MİLLETE SESİMİZİ DUYURACAĞIZ

Günemde düşen her konu toplumsal yapıyı anında kutuplara ayırmaktadır. Her gün yeni bir badire ile tüm kasvetiyle üzerimize düşmektedir. Başbakan Erdoğan'ın sanal gündemler üretmesi çaresizliğinin delilidir. AKP iktidarı özgürlük alanlarını daraltmıştır. Hepsinin kalıcı bir çözümü var. Türk milletine sesimizi duyuracağız ve Türk milletinin sesini duyacağız ve milletimizle kuracağımız gönül köprüsüyle iktidara yürüyeceğiz. Önümüzdeki Cuma günü seçim beyannamemizi açıklayacağız.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title