Haberler

Bahçeli: Davutoğlu Bir Projedir

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "proje" olduğunu söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ortadoğu gazetesine Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

İşte Bahçeli'nin sözlerinden öne çıkan bölümler...

"DAVUTOĞLU PROJE"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, projedir, ama yanlış bir projedir. Erdoğan'la birlikte BOP'un Türkiye cuntası, emperyalizmin Türkiye şubesidir. Davutoğlu, çok yapay duruyor. Çok yapmacık konuşuyor. Ağzından çıkan birçok şeye inanmadığı, içinin sinmediği besbelli. Her halinde aşırı bir Erdoğan özentisi hissediliyor. Bu kendisi adına bir kayıp ve zaaftır. Çünkü kendine has bir tutum ve tavır geliştirememiş siyasetçilerin devamlılığı olamaz.

"HÜKÜMET'İN BİR AYAĞI AKSAK"

Davutoğlu, Erdoğan olduğu ve izin verdiği müddetçe bir varlık ihtiva eder. Şunu çok net söylemeliyim ki, bir liderin meşru olması, halkın ona meşruluk atfetmesine bağlıdır. Henüz millet Davutoğlu'na meşruluk vermedi. 62. Hükümet sandıktan da çıkmadı, egemenliğin ve iradenin sahibi aziz milletimizden onay almadı. Bu nedenle Başbakan ve Hükümeti'nin bir ayağı aksamaktadır.

"DİLİ VE KALBİ MÜHÜRLÜ OLUNCA BÖYLE OLUR"

Davutoğlu, kısa zaman içinde birçok pot kırdı. Mesela Konya'da, 'bu topraklarda bir daha kardeş kardeşi kırmayacak' diyerek tarihi bir hataya imza attı. Ayrıca dedi ki, 'ne olursa olsun, bu ülkede hiçbir başbakan, herhangi bir mahkeme önünde hesap vermek zorunda kalmayacak.' Bir insanın zihni bulanık, milli şuuru kapalı, dili ve kalbi mühürlü olunca işte böyle olur. Bu topraklarda kardeş kardeşi öldürdü de biz mi kaçırdık? Bu topraklarda kardeş kardeşe kıydı da biz mi görmedik? Başbakan ne diyor, ne söylemeye çalışıyor? Bu nasıl bir şaşkınlık ve şaşı bakıştır?

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Politika Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (15)

alp:

akpyi yıkmak istiyorsan koltugu genç birine bırak zaten o zaman ortada akp diye bişey kalmaz

7
9
yanıtYanıtla
kafkasyalı:

o dediklerin kendine saklada belki devamlılığın ölene kadar kalsın, tam komedi bunlar ya san ki rüyalar da yaşıyor bunlar sayısız seçim kaybettiler halen daha konuşacak yüzleri var.

4
8
yanıtYanıtla
Kim Ne Derse Desin:

Davutoğlu proje piyonu ise sen nesin?Yoksa derin proje piyonu olmayasın?

7
3
yanıtYanıtla
Adınız Yazınavanak avni.:

SEN DE YEDEK LASTİĞİ MİSİN BE ADAM. . ?

6
4
yanıtYanıtla
turan:

sayın devlet bahçeli davutoğluna proje erdoğana şu peki kardeşim MHP olarak 17 parti başkanı olarak koalisyon hükümetinde başbakan olarak ne yaptın bu milleti akp ye siz mahkum etmedinizmi 1. bir gecede dolar ikiye cıkmadımı 2. millet dolarla mark la ev kiralamıyormuydu zamanınızda 3. sizin zamanınızda ekonomi ne durumdaydı millet bakkala borç ödüyordu 4, şimdi dış borç açığı fazla doğru millet krediyle geçiniyor oda doğru ama eskiden bakkal borcu ödeyen millet şimdi ev kredisi oto kredsi ödüyor 5. hastaneler rezalet durumdaydı doktorlara bıçak parası almayın demediniz yaşayan yaşasın yaşamayan gebersin dediniz 6, sizin zamanınızda apo yakalnadı ne yaptın ecevitin arkasından karı gibi sustun hani milliyetçiliğin ben devlet bahçelinin ağzından zoraki doğuya gidiyor bin kişiye bile bu ülkenin bayrağı tek diyemneyen devlet bahçeli konuşuyor yarında kankası konuşur bu MİLLET BUGUN AKP DİYORSA YÜZDE 47 BUNUN SUÇLUSU SİZSİNİZ

8
1
yanıtYanıtla
MEHM,ET ORAKCI:

asil proje sensin CHP ile birlikte ISLAMI PAPZ VE HAHAMLARIN ISTEDIGI SEKLE SOKMAK ICIN SEN VE chp BIR PROJEDIR AMA BU MILLET UYANDI

7
2
yanıtYanıtla
kurt bey:

bahçeli, sende sadece kuklasın gülenin ve dış dayatmanın kuklasısın ne fark eder sen olsan ne yapacan partini taşıyamıyorsunki ülkeni taşıyasın

5
3
yanıtYanıtla
Rifat:

Yaaa Sen Nesin Ozaman. ?Herkez Biliyor Sayin Davutoglu Bir Marka, dir. !!!inanmazsan Secimleri Bekle Ye Samari Gör. Sonucda Alistin Zaten Samar Cocuguna Döndün. ???Sayin Recep Tayyip Erdogan, in Samarindan Osanmadin. utanman, da Yok Cikip daha Lam Lum Ediyon. ayip denen Birsey Var Yahu. ?

5
3
yanıtYanıtla
ŞENOL:

son kale sensin selam sana ey türk büyüğü iktidar olmak değil adam olmak önemli emrindeyiz bahçeli

2
4
yanıtYanıtla
çat-la:

evet davutoglu yörüklerin ahmedi bir proje türk halkının geleceginin projesi çatı projesi degil.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title