Haberler

Baharın Coşkusunu Assortıe İle Yakalayın

Güncelleme:

Sonunda Bahar Geldi. Kış Aylarının Kasvetini, Karanlık Soğuk Günleri Geride Bırakmak Ve Canlanmak İçin Önümüzdeki Uzun Günler Var

Sonunda bahar geldi. Kış aylarının kasvetini, karanlık soğuk günleri geride bırakmak ve canlanmak için önümüzdeki uzun günler var… Şimdi, kat kat giysilerden kurtulup rengârenk takılar ve aksesuarlara bürünme zamanı. Assortie'nin nisan ayı ile birlikte vitrinlerine taşıdığı yeni koleksiyonunda; renkleri ve desenleri ile göz alıcı çantalar, kolyeler, yüzükler, tokalar ve yazı beklemeden hemen bir tane edinmenizi tavsiye ettiğimiz güneş gözlükleri yer alıyor.

Assortie Nisan Koleksiyonu'nda vazgeçilmez aksesuarımız çantalara bolca yer verildi. İçlerini istediğimiz gibi doldurmakta özgür olduğumuz çantalar, baharın ruhuna uygun, alabildiğine renkli. Koleksiyonda, çiçekli ve desenli çantaların yanı sıra klasik tarzdaki çantalar ve renklere de yer veriliyor. Assortie'nin yazı beklemeden sunduğu, kırmızı ve kahverengi güneş gözlükleri ise çok trendy, çok havalı… Assortie çantanızla da uyumlu bir kombin yapabilme şansına sahipsiziniz.

Takılar ve saç aksesuarları, yeni sezonda da baş tacımız… İnci ve değerli taşlarla süslenmiş çiçek motifli ya da modern tarzlı küpe, yüzük ve kolyeler arasından güzel seçimler yapabilirsiniz. Yeşil taşlarla benzenmiş yusufçuk kolye ise koleksiyonun sürprizlerinden biri.

Her zaman yanınızda taşıyacağınız, tasarımı ile de özel bir şans objesi arıyorsanız mutlaka görmelisiniz. Şıklığınızı tamamlamak için Assortie'nin çiçekli, kelebekli ve leopar desenli tokaları ise tam size göre. Assortie mağazalarında süslerine düşkün minik kızlar için çok sevimli saç tokalarını da bulmak mümkün.

Baharı doyasıya yaşamanın ve yazı karşılamanın sevincini sevdiklerinizle paylaşmak isterseniz, Assortie mağazalarındaki şirin fotoğraf çerçevesine ve pembe ayakkabı şeklindeki anahtarlığa mutlaka bir göz atın. Assortie mağazalarını, www.assortie.com'dan öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title