Haberler

Bahadıroğlu, 'Kayıt Dışı Tarihi' Anlattı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’Kayıt Dışı Tarihimiz’ konulu konferansta kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tarihi gelişimine değinildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kayıt Dışı Tarihimiz' konulu konferansta kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tarihi gelişimine değinildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Genç Memur-Sen'inin işbirliği ile Yavuz Bahadıroğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı 'Kayıt Dışı Tarihimiz' konulu konferans, Akçakale Kütüphane Konferans Salonu ve Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlendi. Tarihin bilinmeyen yönlerinin anlatıldığı konferansta, tarih, gelenek, görenek ve etnik köken konuları ele alındı. Konferansta konuşan Tarihçi-yazar Yavuz Bahadıroğlu, Çanakkale'nin kardeşliği, birliği ve beraberliği pekiştirdiğini bu yüzden geçmişten ders çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Bahadıroğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Celalettin Güvenç'e tarihe vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür etti. Konferansın ardından Bahadıroğlu, hayranları ila hatıra fotoğrafı çektirip kitaplarını imzaladı.

'Kayıt Dışı Tarihimiz' konulu konferans Akçakale ve Kent merkezinden ardından, 3 Nisan Saat 15.00'da Suruç Öğretmenevi ve 3 Nisan Saat 20.00 Birecik Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif İnan Şanlıurfa Akçakale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title