Haberler

Bağımsız Aday Şener'den 'polaroid' Uygulaması / 2 /

Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı olan eski Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, propaganda çalışmalarında anında fotoğraf uygulaması başlattı.

Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı olan eski Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, propaganda çalışmalarında anında fotoğraf uygulaması başlattı. Her evde bir resim sloganıyla hareket eden Şener ziyarete gittiği Suşehri İlçesi'nde bol bol fotoğraf çektirip dağıttı.

TP genel Başkanlığı'ndan istifa ederek memleketi Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı oyan Abdüllatif Şener bu kapsamında seçim çalışmalarına ağırlık verdi. Şener bugün beraberindekilerle birlikte Suşehri İlçesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Belediyeyi ziyaret eden Şener, açılan seçim bürosu önünde vatandaşlarla buluşarak sohbet istedi. Şener, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla anında fotoğraf uygulaması başlattı. Şener'i takip eden ekibinde yer alan görevliler vatandaşlar ile Şener'in 'Polaroid' makineler ile fotoğrafını çekerek verdi. Her evde vatandaşla bir fotoğrafının olması için bu çalışmayı başlattıklarını söyleyen Abdüllatif Şener, yanına gelen herkesle bol bol fotoğraf çektirdi. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Abdüllatif Şener, yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve 12 Haziran seçimlerinde başarılı olacağına inandığını dile getirdi. Yüksek Seçim Kurulu'nun bazı bağımsız adaylarla ilgili veto kararına da değinen Şener, "Milli birlik ve beraberliği ilgilendiren konularda kararsız tutumlar yapbozlar sistemden uzak davranışlar ülkemize zarar vermekte. Hükümet tarafından bir açılım paketi hazırlanmış, demokratik açılım diye ilan edilmiştir. Ancak açılımın ne olduğunu bizde anlamadık. Ortaya bir envanter çıkmadı ne yapılacağı açıklanmadı. Ama o karışık ortam içerisinde çok zikzaklar ve gelip gitmeler izledik. Bugün itibariyle baktığımızda bu açılım süreci ülkemize zarar vermiştir, ortaya hiçbir şey çıkartmamıştır. Türkiye'yi yapboza çevirmiştir ve olayları tırmandırmıştır. Şimdi YSK'nın kararını değerlendirdiğimizde istikrarlı ve düzenli bir tutum içerisinde olmasını gerektiğini düşünüyoruz. Bir seçimde evet denilirken bir sonraki seçimde hayır denilmesi, önce hayır dedikten sonra bir daha incelemeyi gözden geçirelim denmesi kamuoyunda farklı tepkiler ortaya çıkartmaktadır. Bu süreçlerin doğru idare edilmesi lazım, çünkü bu hassas süreçleri ve dönemi yanlış idare ederseniz ülkeye zarar vermiş oluruz. Onun için herkesin görevini yaparken dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. " dedi. Kelkit Vadisi'nin önemli bir konumda bulunduğunu, ekonomik olarak güçlendirilmesi gerektiğini belirten Şener, Suşehri'nin il olması için de elinden gelen tüm gayreti göstereceği sözünü verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title