Haberler

Bağımlılık' Konulu Şiir Yarışması İkincisi Sarıcakaya'dan

Sarıcakaya Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Nuri Aksu, Yeşilay ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında ’Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ sloganı ile düzenlenen 6. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Eskişehir il ikincisi oldu.

Sarıcakaya Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Nuri Aksu, Yeşilay ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' sloganı ile düzenlenen 6. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Eskişehir il ikincisi oldu.

'Bağımlılık' başlıklı şiir yarışmasında başarı kazanan Nuri Aksu'ya 400 TL değerindeki ödülü, Sarıcakaya Kaymakamı Neslihan Kısa, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve Sarıcakaya Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Kara takdim etti. Aksu'ya, 'Yapma' adlı şiiri ile Sarıcakaya'ya bu gururu yaşattığı için teşekkür eden Kaymakam Kısa, Başkan Güler ve Okul Müdürü Kara, okul hayatında daha başarılı olacağını ve her zaman yanında olacaklarını belirttiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıcakaya Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title