Haberler

Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Çamaş'a Ziyaret

Bafra İçin Hepimiz Grubu, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Necdet Çamaş'ı makamında ziyaret etti.

Bafra İçin Hepimiz Grubu, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necdet Çamaş'ı makamında ziyaret etti.

Grup Sözcüsü Hakan Karaali, ziyarette yaptığı konuşmada, Çamaş'ın Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine getirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Karaali, "Bafra'da 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veriyorsunuz. İnanıyoruz ki bu görev Bafra Meslek Yüksek Okulu'nu büyütecek, Bafra'mıza daha fazla öğrenci taşıyacak. Buraya gelen öğrencileri mutlu edecek bir üniversite olmasını ümit ediyoruz. Yapacağınız ve alacağınız her türlü kararda arkanızda olduğumuzu da bilmenizi isteriz. Her zaman yanınızda olacağız" dedi.

Doç. Dr. Çamaş ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Çok teşekkür ediyorum, bu grubu biz birlikte oluşturduk. Grubun yapmış olduğu çalışmalar iyi niyetli, Bafra için düşünceleri ortada. Dün buranın öğretim üyesi, araştırıcısı, bugün yüksekokul müdürü... Bunların hiç birisi hiç bir şeyi değiştirmeyecektir ve bizler Bafra için aynı çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yüksekokulun 4 tanesi aktif 6 tane bölümü olduğunu ve yaklaşık 800 öğrencisi bulunduğunu belirten Çamaş, şöyle devam etti:

"Bafra Meslek Yüksekokulu bizim diğer meslek yüksekokulları içinde en güçlü akademik bilgiye sahip olan, hatta Türkiye'de birçok yüksekokulda örneği olmayan bir öneme ve özelliğe sahip. Bunu herkes biliyor. Bu anlamda Bafra Meslek Yüksekokulu adına birçok şey yapılmış. Bugün biz bundan sonra Bafra Meslek Yüksek Okulu'nu daha ileriye nasıl taşıyabiliriz - diye düşünmeliyiz. Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulumuz, yönetimimiz, akademik camiamız hep birlikte katkı sağlayacağımızdan eminiz. Kaldı ki bu çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi beraber yapacağız beraber yapmak zorundayız çünkü beraber olmadığımız zaman Bafra'da nelerin olamayacağını gördük. Bundan sonrası için Bafra ile ilgili hem Üniversite adına, hem sosyal, hem ekonomik, hem tarımsal projeler ve programlar adına neler yapılabileceği ile ilgili burada daha net ve daha açık, daha vizyon sahibi bir kapımız oluştu ve inşallah bu kapıların sayısını artıracağız ve bu yönde çalışmalarımız devam edecek."

Ziyarete, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu, Ticanet ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Göksel Başar da katıldı.

Muhabir: Seyit Ahmet Uncu

Yayıncı: Dilek Sezen - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Karaali Çamaş Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title