Haberler

Bademli'de 45. Heyecan

Bütünşehir Yasası ile mahalleye dönüşen Bademli’nin geleneksel Kiraz ve Meyve Fidanı Festivali yarın Ödemiş Belediyesi’nin organizatörlüğünde gerçekleştirilecek.

Bütünşehir Yasası ile mahalleye dönüşen Bademli'nin geleneksel Kiraz ve Meyve Fidanı Festivali yarın Ödemiş Belediyesi'nin organizatörlüğünde gerçekleştirilecek. 45. Kiraz ve 12. Meyve Fidanı Festlivali'nde heyecan Bademli Festival Alanı'nda yaşanacak.

Bademli Belediyesi'nin yasa ile kapatılmasının ardından Ödemiş Belediyesi'nce düzenlenecek festival, saat 12.00'da başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol konuşmaları gerçekleştirilecek. Daha sonra kiraz ve meyve fidanı yarışmalarında dereceye giren üreticilere ödülleri sunulacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kiraz Güzeli seçilecek ve taç takılacak.

Festival çerçevesinde belediye halk oyunları ekipleri bir gösteri yaparken, belediye koroları da festival alanındakilere müzik ziyafeti çekecek. Sevilen fantezi müzik sanatçısı Hamiyet de festival kapsamında sahne alacak. Konserlerle tamamlanacak festivale bölge milletvekillerinin de katılım göstermeleri bekleniyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bademli Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title