Haberler

Babylon'da İlhan Erşahin İle Harikalar Diyarına Yolculuk

Güncelleme:

İlhan Erşahin ve müziğin birbirinden farklı türünde isminden saygıyla söz ettiren Hüsnü Şenlendirici'nin kurduğu topluluk "Wonderland" 18 ve 19 Aralık'ta iki gece üst üste Babylon'da sahne alacak.

Profesyonel müzik kariyerinin ilk tohumlarını 16 yaşında eline aldığı tenor saksafonu ile atan ve ünlü müzik okulu Berklee'de aldığı eğitimden sonra Grammy ödüllü usta Joe Lavano ile çalışmalarına başlayan İlhan Erşahin, Wallace Rooney, Jeff Williams, Cameron Brown, Victor Lewis, Eddie Henderson ve Valery Ponomarev gibi ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşarak kariyerinde önemli çalışmalara imza attı.

Yaptığı müzikte Türk geleneksel motiflerinden funk müziğe kadar çeşitli ezgiler bulunduğunu vurgulayan sanatçı, İstanbul'la olan ilişkisinin ve Türk müziğine olan merakının içten ifadesi olan Wonderland'de cazın vazgeçilmez öğeleri saksafon, bas ve gitarı klarnet ve darbukayla buluşturuyor. Arabesk, dub, trip-hop, elektronik caz, drum'n'bass, Balkan ve Roman müziklerinin melodik bir dalgada bütünleşeceği konserde Babylon ahalisi Harikalar Diyarı'na yolculuğa çıkacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüsnü Şenlendirici Wallace Rooney İlhan Erşahin Babylon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title