Haberler

Baba-Oğul İtikafa Girdiler

Güncelleme:

Ramazan ayının en hayırlı gecesi olan Kadir Gecesini de içine alan son 10 gününde, dünya ile ilişiğini kesen 6 Mü'min, 24 saatini ibadetle geçiriyor.

Ramazan ayının en hayırlı gecesi olan Kadir Gecesini de içine alan son 10 gününde, dünya ile ilişiğini kesen 6 Mü'min, 24 saatini ibadetle geçiriyor. İtikaf ibadetine giren 6 kişi için Yeni Mahalle, Göçmen, Kasımefendi ve Turgutalp Camisinde özel bölümler oluşturuldu.

Dünya genelinde birçok Müslüman, Ramazan ayının son 10 gününe girilmesi nedeniyle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) tarafından yapılarak sünnet haline gelen itikaf ibadetine başlarken, İnegöl'de de 6 vatandaş 4 camide itikaf ibadetine başladı. Turgutalp Caminde 35 yaşındaki Sinan Aktaş ve 22 yaşındaki oğlu Fatih Arslan ile birlikte itikaf ibadetine başlayan İnegöl Çevre Kültür Derneği (ÇEKÜD) Başkanı, İshakpaşa Ortaokulu sınıf öğretmeni Selahattin Arslan, "İtikaf edemeyenlerde şu mübarek Ramazanda müminlerin ihtiyaçlarını görsünler" dedi.

İlk defa Umre'ye gittiğinde Mekke'de itikafa girdiğini ifade eden Fatih Arslan ise ikinci kez ise bu yıl babasıyla birlikte itikafa girdiğini belirtti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Arslan Turgutalp İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title