Haberler

    Aziz Yıldırım Stoch Hakkındaki Kararını Verdi

    Akşam yazarı Alaattin Metin, dün düzenlenen imza törenin ardından Aziz Yıldırım ve kurmaylarının transfer hakkında görüşmelerini anlattı.

    Fenerbahçe TV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu'nun odasında Can Bartu ile sohbet ederken, içeriye Ersun Yanal girdi... Tebrik faslından sonra Bartu, Yanal'a "Nereli olduğunu" sordu. İzmirli olduğunu öğrenince "Küçükken hangi takımı tuttuğunu merak etti. Yanal, "Ailece Fenerbahçeli olduğunu, altı yaşından beri Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğini" anlattı. İmza töreninden sonra İzmir'e giderek, babası Ural bey ile annesi Barhiye hanımın elini öpeceğini söyledi. Bilmeyenlere anlatayım. Ersun Yanal Fenerbahçeli ama, babası ondan daha koyu Fenerbahçeli... Geçen sene oğlunun sevdiği kulübe gittiğini öğrenince hayatının en mutlu gününü yaşamış...

    Şimdi size basın toplantısında konuşulmayan, dünün perde arkasını anlatayım; Başkan Aziz Yıldırım'ın gazetecileri şaşırtan "Hoca, Diego ile yönetim mi anlaştı, sizin haberiniz yok mu" sorununu detayı şöyle; Hani herkez, Ersun Yanal ile anlaşılacak mı, anlaşılmayacak mı tartışmalarının yapıldığı iki hafta önce meğer hoca işi bitmiş. Başkan Yanal’a "Diago'yu sormuş... İster misin?" demiş. O da yarım saat izin istemiş... Futbolcu için değil, bu sorunun "Gelecek sene de sen takımın başındasın" mesajından heyecanlanmış. Onbeş dakika sonra da başkanı arayarak "Hemen, teşekkür ederim" demiş... Ayrıca bir gercek daha var. O da Fenerbahçe Diego'u sezon ortasında Wolfsburg'da oynarken, Atletico Madrid'e kıralık gitmeden önce da almak istemiş. Bir gün ile kaçırmış... Aldığı para da şöyleymiş; 2.5 milyon euroyu Wolsburg, kalan 2.5 milyon euroyu da Atletico Madrit veriyormuş. Yanı değeri 5 milyon euro... Bonservis bedeli de yok.

    Kulup KAP'a görüşmelerin devam ettiğini bildirdi. Ne zaman sonuçlanır! Benim bildiğim Aziz Yıldırım, inatçıdır. Kafasına koyduğunu yapar. Futbolcunun maçları bittikten sonra iş resmiyete dökülür. Resimler çekilip, Fenerbahçe forması giydirilir. Haziran sonunda da Türkiye'ye gelir.

    Diego'dan açılmışken; gelelim yabancı transferine; Başkan Aziz Yıldırım "Yalan yanlış yabancı transfer yazılmasından" rahatsız..

    Şöyle anlattı;

    "Seneye Diego var 1. Alves oynayacak. Alves oynar 2. Kuyt 3, Sow 4, Webo 5. Meireles'i daha söylemedik. Kanat oyuncuya ihtiyacımız olsa Stoch'u geri alırız... Bizim bu saatten sonra yabancıya değil, yerliye ihtiyacımız var.."

    Bu arada Sow gündeme geldi. 15 milyon euro verildiği söylendi. Başkan, "Kulübe gelen bir teklif yok. Bu menajerlik kızıştırması... Bu parayı veren varsa veririz" dedi. Başkan da, Yanal da çok neşeliydi. Hatta başkan yöneticilerle oturarak 3 saat sohbet etti... İşin özü şu; Başkan hocaya güveniyor. Ne demişti! Sözleşmesi bitiği vakit Mayıs sonunda anlaşmayı imzalarız... Öyle de oldu. Futbolculara da güveniyor. Hepsi karakterli oyuncular, Diego ve alacağımız bir yerli oyuncu ile gelecek sene de şampiyon oluruz" diyor.

    Akşam

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Miroslav Stoch Aziz Yıldırım Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    Bakmadan Geçme

    11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı? Onaylı Randevu Sistemi ne zaman başlıyor? Yeni hastane randevu sistemi başladı mı? Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları açıklandı mı?
    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    500

    Yorumlar (1)

    bence stoch iyi oyuncu ve takima katki yapabilir:

    bence stoch ile sow sırayla forma almalı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title