Haberler

Aziz Yıldırım, Kasımpaşa Maçından Önce Futbolcularla Görüşmüş

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Kasımpaşa maçından önce tesislere giderek futbolcularla görüştüğü ve desteğini yinelediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kasımpaşa ile önceki gün oynanan maçtan bir gün önce Samandıra Tesisleri'ne çıkarma yaptı, kamp yapan futbolcularına gece yarısı ziyaretinde bulundu. Aziz Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularla önce yemek yendi, ardından sohbet etti.

"BEN SİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTIM"

Ancak gecenin en can alıcı anı Yıldırım'ın oyunculara yönelik konuşmasıydı. Önce Antalyaspor maçını gündeme getiren ve "Antalya'ya turistik bir seyahat yaptığınız. Bu durum bize yakışmadı" diyen Yıldırım, daha sonra babacan bir tavır takındı, "Artık önümüzde telafisi olmayan maçlarımız var. Eğer başarıyı yakalamak istiyorsak, kendi gücümüzü bilmemiz lazım. Ben size her zaman her yerde sahip çıktım ve inandım. Şimdi de inanıyorum. Kasımpaşa ile başlayacak yükselişimiz, Moskova maçının ardından Beşiktaş'a karşı da devam edecek" cümlelerini kurdu.

ADETA İKİ KİŞİLİK OYNADILAR

"Böylece gerçek gücümüzü hem Türkiye'de hem de Avrupa'da sergileyeceğiz" diyen Yıldırım, Robin van Persie'ye de moral verdi. Bu motivasyon da kendisini Kasımpaşa maçında gösterdi. Bir hafta önce sahada yürüyen futbolcular, bu kez iki kişilik mücadele sergiledi ve şampiyonluk yarışında alınan yara bir nebze olsun sarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Samandıra Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Barbar Türk Rambo Dortmund:

Cok top kayip ediyoruz, defansla hic iyi cikislarimiz yok defans topu dusunmeden illeri vuruyor bu kayip edilen toplarla avrupada bize oyarlar one giden oyuncu hep tek kaliyor mutlaka yaninda pas vermek icin adam lazim bir bakinda Volkan sen ne kadar top kayip ediyor

1
0
yanıtYanıtla
Barbar Türk Rambo Dortmund:

Ben bir Fener taraftariyim bu oyun bu oyuncularla cok zor Alex gibi bir orta saha oyuncu lazim bize lig de oynadigimiz oyunla bizi Avrupada oyarlar taraftara simdilik guzel gorunuyor cok top kayip ediyoruz dogru duz cikislarimiz yok lig de bile zorlaniyoruz kendinizi taraftar olarak kandirmayin Moskau karsisinda mutlaka patlama olmasi lazim yoksa isimiz zor

0
0
yanıtYanıtla
AYHAN DURAK:

AZİZ YILDIRIM BALONDUR ÇÜNKÜ :TEKNİK DİREKTÖRÜN İPLEMEDİĞİ BİR BAŞKANDIR ROBİN VAN PERSİNİN SEZON BİTECEĞİ HALDE HALA YEDEK BIRAKILDIĞI KORKAK VE AĞIR FUTBOL OYNATILAN FB DEN BİRŞEY OLMAZ

0
0
yanıtYanıtla
Barbar Türk Rambo Dortmund:

Simdilik tam yeterli oyuncular kjar, Alper, Gokan Gonul , baska oyuncular aklima gelmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title