Haberler

Aziz Yıldırım: Bu Siyasi Kararı Tanımıyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay'ın şike davasında verdiği kararı, "Bu hukuka aykırı karara saygı duymuyorum" ifadeleriyle değerlendirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım, Yargıtay'ın Şike Davasında verdiği kararı, "Ben Aziz Yıldırım olarak bu hukuka aykırı karara saygı duymuyorum ve bu siyasi kararı tanımıyorum" ifadeleriyle değerlendirdi.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin Şike Davasında verdiği kararı değerlendirdi. "Büyük Fenerbahçeliler" diyerek sözlerine başlayan Yıldırım, öncelikle 3 Temmuz'dan bugüne kadar şahsına ve yönetimleri nezdinde Fenerbahçe'ye verdikleri "yıkılmaz" destekten ötürü tüm Fenerbahçelilere ayrı ayrı şükran ve sevgilerini sundu.

"Ben Aziz Yıldırım olarak bu hukuka aykırı karara saygı duymuyorum ve bu siyasi kararı tanımıyorum" diyen Yıldırım, "Fenerbahçe'yi, siyasi ve hukuk dışı kararlarla ve en önemlisi pusu geleneklerinden gelen uygulamalarla teslim almaya çalışanlar yine tarihi bir hatanın eşiğindedirler" açıklamasında bulundu.

Kendisi üzerinden Fenerbahçe'ye "kumpas" kurulduğunu savunan Yıldırım, "Fenerbahçe'yi lekelemek isteyenler şunu iyi bilmelidirler ki; Aziz Yıldırım için tek gerçek Fenerbahçe'dir. Ve Fenerbahçe'nin adının yanında Aziz Yıldırım'ın başkanlığı, özgürlüğü ve hatta varlığının hiçbir önemi yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

-"KARAR, KAMUOYUNUN NEZDİNDE SADECE BİR SİYASİ MANEVRADIR"-

Kendisinin, Fenerbahçe'de başkan değil, kulübün kapısında bekçi dahi olabileceğini belirten Yıldırım, "Ama ne Fenerbahçe'den koparılabilir, ne de onlara teslim olur. Bunu sağlayabilecek hiçbir makam ve karar henüz görülmemiştir ve görülmeyecektir" dedi.

Yıldırım, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Kumpaslar, paralel devletler, tükenmiş yanlı yargılar, ele geçirilmiş devlet mekanizmalarına dair söylemler havada uçuşurken, emniyet ve yargının aldığı her karar artık yok hükmünde ilan edilmişken ve bunun önlemi olarak "adil ve yeniden yargılanma hakkının' tartışıldığı bu süreçte, apar topar verilen bu karar, Aziz Yıldırım'ın ve tüm kamuoyunun nezdinde sadece bir siyasi manevradır ve 3 Temmuz'un altına atılan ıslak imzadır.

-"YILDIRIM'IN BU ZİHNİYETLE MÜCADELESİ İSTER KULÜBÜNÜN BAŞINDA İSTER CEZAEVİNDE DEVAM EDECEKTİR"-

Fenerbahçe'nin adil yargılanmasını dahi bekleme tahammülü gösteremeyen bu zihniyetin, işbirlikçileri ve rantçıları ile birlikte 3 Temmuz'un bizzat kendisidir. Ve Aziz Yıldırım'ın bu zihniyetle mücadelesi her zaman ve her yerde devam edecektir. İster kulübünün başında ister cezaevinde. Kaldı ki bizler, arkamızdan iteni de elini uzatmayanı da çok iyi bilmekteyiz. Tüm Fenerbahçeliler emin olsunlar ki; "süreç onların istediği gibi bitmeyecektir.' Ve son sözü Fenerbahçe söyleyecektir.

Gelinen bu noktada, gerek bu karar ve gerekse süreçle ilgili artık susmak ve ötelemek yersiz ve anlamsızdır. Bunun sonucu olarak gerek şahsım gerekse yönetim kurulum tarafından ilerleyen günlerde çok daha kapsamlı ve ayrıntılı açıklamalar kamuoyu ile paylaşılacaktır. Zira Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve Türkiye Cumhuriyeti için bugüne kadar ödediği bedellerle yetinmemekte kararlıdır."

Kaynak: ANKA / Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Yargıtay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title