Haberler

Aziz Yıldırım: Mahkeme Suçlu Bulursa Başkanlığı Bırakırım

Güncelleme:

Hakkında çıkan bir ilandan dolayı yeniden aday olan Fenerbahçe Başkanı, yargılama süreci sona erdikten sonra başkanlığı bırakacağını söyledi.

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakipleri Galatasaray'a kaptıran ve istifası istenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığı bırakmayı düşündüğünü ama bugün gazetede çıkan bir ilandan dolayı yeniden aday olma kararı aldığını açıkladı. "Bırakmazsan seni vururuz, vurdururuz diyorlar." diyen Fenerbahçe Başkanı, tehditlerden korkmayacağını vurguladı. Yıldırım, yeniden yargılama süreci sona erdikten sonra başkanlığı bırakacağını da söyledi.

"VURURUZ DİYE TEHDİT EDİYORLAR"

"Bırakma düşüncem olacaktı. Gazetedeki ilanı görünce vazgeçtim." diyen Yıldırım, "Tehdit ediyorlar, bırakmazsan seni vururuz, vurdururuz diyorlar. Başkanlığı bırakmazsan beni vuracaklarını söylüyorlar. Tehditle kimseyi gönderemezsiniz. Ben 17 sene hiç kimseden korkmadım. Hiçbir şekilde 17 senede siyasetin içinde olmadım. Başkanlığım boyunca hiçbir zaman siyasetle bir ilişkim olmadı. Burası cumhuriyettir. Burada padişahlık olmaz. Demokrasi vardır. Gelir aday olursunuz, sizi seçerlerse yönetirsiniz. Bu ilan olmasaydı bugün başka konuşacaktım. Ama isimlerini bile saklayarak böyle ilan verenlerin tehditlerinden dolayı adayım." dedi.

"YENİDEN ADAY OLACAĞIM"

Şike süreciyle alakalı konuşan Yıldırım, "Mahkeme olumlu bir karar verirse, biz zaten aklanacağız. Ama olumsuz karar verirse ben zaten istifa ederim. Bu lekeyi taşımam. Hiçbir şey vaadetmiyorum. Tek işim var, üzerimize atılan lekeyi temizlemek. Davada aksi bir durum olursa istifa ederim. Böyle bir lekeyi taşımam, Fenerbahçe'ye taşıtmam. Mahkemeye kadar başkanlığa adayım. Mahkeme sonrası yeniden kongre kararı alacağım. Yeniden aday olacağım. Kongre beni seçerse devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

"ÇOLUK ÇOCUĞA BIRAKMAM BU KULÜBÜ"

Sert sözlerine devam eden Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırım bu kulüpten giderse Fenerbahçe her 3 ayda bir kongre yapar. Fenerbahçe'ye ne yatırımlar yapacaksınız? Kimsiniz? Çıkın açıklayın. 'Sen aday olma ortak bir aday gösterelim' diyorlar. Kimmiş bu aday söyleyin. Diyelim yönetime geldiniz. Hangi bütçeyle geleceksiniz? Neler yapacaksınız? Hulusi Belgü'yü aradım telefonları kapalı. Açamazlar, yürekleri yok. Gelsinler aday olsunlar. Şu anda Fenerbahçe'nin durumunu, olanaklarını, sorunlarını benden daha iyi bilen biri var mı? Yok. Benden sonra gelecek kişi adam gibi adam olacak ve başkanlığa yakışacak. Çapulculara, çoluk çocuğa bırakmam bu kulübü." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK KAÇTI, SUÇLU BENİM"

İsmail Kartal'a kefilim. Şampiyonluk kaçtı. Burada suçlu benim. 50 milyon dolar harcasaydım şampiyon olurduk. O zaman da kulüp batardı. Bir gün duydunuz mu Fenerbahçe Kulübünde personelin maaşını geç aldığını, alamadığını. Burada 1000 kişi çalışıyoruz kimsenin maaşının geciktiğini duydunuz mu? Geldiğim zaman sporcular ve personel 3-4 ay maaş alamamıştı. Bunları herkes unuttu. Kongrede karar aldıracağım ben de dahil hiç kimse hisse senedi satamayacak. Ben de satmayacağım! Bu tarz ilanlar gelirse, adlarını yazamayan ödleklere karşıyım. Karşılarında olurum. Bu kulüpte ödlek korkak yöneticilerin yeri yok." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Gazeteler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (173)

FENERBAHÇELİ:

git be kardeşim gittttt . Sen gidene kadar ben fenerli dilim.

19
1
yanıtYanıtla
şikeci:

şikeci başkan defol git artık taraftar seni istemiyor bide kalkmış taraftarlara şerefsiz dior utan utan

17
2
yanıtYanıtla
jo:

acıtasyon. . . . küçük aziz ve mağduv fenevliler. . .

17
0
yanıtYanıtla
fenerbahcem:

sonuna Kadar seninleyiz baskanim

5
12
yanıtYanıtla
la bi git:

allah rızası için bırak git artık aziz yıldırım ne biz fenerbahçeliler ne de ülke futbolu istemiyor seni

13
3
yanıtYanıtla
Cevat:

tutkal gibi yapışmışsın be !! Adam git artık be istenmiyorsun ! çocuk ruhlu bu Adam ya 15 yaşındaki çocuğun futbol hayatını yaşıyor.

15
1
yanıtYanıtla
RealistmobilWeb@haberler.com:

Azizeyle fenerin sonu belli hüsran hahahaha :D

12
3
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.com:

Bu adam kadar oyuncu,düzanbaz insan görmedim.Ben fb taraftarının yerinde olsam hiç bir maça gitmem resmen dalga geçiyor..Bu arada en büyük Cimbom:-

11
4
yanıtYanıtla
........:

olum bak git

12
2
yanıtYanıtla
bug:

tevbiyesiz heviflev hayvanlav ahlaksızlav

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title