Haberler

Aziz Yıldırım'dan 3 Gazeteciye Yasak

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın mensuplarına sert çıkmasının ardından 3 gazeteciye yasak geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün yaptığı açıklamada basın mensuplarına sert çıkarken 3 gazetecinin Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne girişlerini yasakladı.

EKŞİOĞLU AÇIKLADI

Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Hürriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar, HaberTürk Gazetesi muhabiri Ahmet Selim Kul ve Sabah Gazetesi muhabiri Volkan Demir'in Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne girişinin yasaklandığını açıkladı.


Aziz Yıldırım, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada basın mensuplarını yalan haber yazmak suçlayarak sert tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Can Bartu Tesisleri Aziz Yıldırım Samandıra Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

FENERASYON:

Bak sen şu tescilli şikeciye. Gazeteciler de kabahat. Bu adamın basın toplantısına gitmeyeceksin, kendi çalsın şikeci fenerliler dinlesin.

8
3
yanıtYanıtla
UNCENSORED:

OOO SANSÜRCÜLÜKTE FB. DAMGASI

8
2
yanıtYanıtla
batman727272:

Mahkeme suçlu bulsa adamı oleyy bakın adam suçlu şikeci derler. Mahkeme ssuçsuz bulsa yine suçlarlar çünkü yargısız infazlara alışmış toplumuz. Aziz yildirim yaptığı bunca tesisin hic birine kendi iismini verdiğini duyan varmi? Anlayana

4
6
yanıtYanıtla
asliMobil-ANDROID:

fenerli bu gazeteci arkadaslarin yalan haber yaptigina inanmiyorum yalnislarida dogrularida gazeteler haber yapacak takibciler karar verecek

2
7
yanıtYanıtla
muglali:

Buda olur mu basın özgürlüğü diye birşey var

3
4
yanıtYanıtla
Gökhan:

walla baskanım sen boyle yalan haber yapan gazetecileri yasaklarsan birdaha yalan haber yapamaz en kralını sen yapmıssın adamsın.

2
4
yanıtYanıtla
çağrı doğan:

Hürriyet ve Habertürk Fener düşmanıdır , herkes bilir.

3
2
yanıtYanıtla
UEFA CAS FENERASYON:

Bu gazeteler ve Türkiye şikenin ve şikecilerin karşısındadır. Dolayısıyla FB tescilli şikeci olduğundan, yandaş olmayan bu gazeteler de doğal olarak tescilli şikeci FB''nin düşmanı oluyor. Şikeye hayır, ''Adalet için feneri Yak. ''

yanıt1
yanıt0
batman727272:

Sen adamsın aziz başkan birde adam gibi teknik direktör bulsaydin

2
3
yanıtYanıtla
Baba Adanalı:

Çok doğru bir karar. . . Türkiye''de şike yapmayan tek takım Fenerbahçedir. . . 8-0''lık Ankaragücü maçlarını unutmadık Cincon. . . Sivasspora para teklif eden ancak onu da eline yüzüne bulaştıran Trabzonlu Hamsileri de unutmadık. . . Başkan bir karar almışsa vardır bi bildiği. . . Hainler giremez. . .

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title