Haberler

Başarılı Öğrenciler Çorum'u Gezdi

Güncelleme:

Azerbaycan'dan gelen başarılı 54 öğrenci Çorum'un tarihi ve turistlik mekanlarını gezdiler.

Azerbaycan'dan gelen başarılı 54 öğrencinin, 6. Dostluk ve Kültür Gezisi kapsamında Çorum'un tarihi ve turistlik mekanlarını gezdiği bildirildi.

Çorum Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Azerbaycan'ın Haçmaz, Guba, Gence, Beylegan, Saatlı ve Sabirabat bölgelerindeki okullarda eğitim alan başarılı 54 öğrencinin, 6.Dostluk ve Kültür Gezisi kapsamında Çorum'a geldiği belirtildi.

Gençlerin, Trabzon ve Samsun'un ardından Çorum'un tarihi ve turistlik mekanlarını gezdiği dile getirilen açıklamada, "14-17 yaş grubundaki gençler Çorum Müzesi, Saat Kulesi, Hıdırlık'taki sahabe türbelerinin yanı sıra Alacahöyük ve Hattuşa ören yerlerini ziyaret etti. Bol bol fotoğraf çektiren gençlerimiz, Çorum'u çok beğendiklerini söylemişlerdir" ifadelerine yer verildi.

Azeri gençlerin, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir ile de yemekte bir araya geldikleri kaydedildi. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Azerbaycan Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title