Haberler

Azerbaycan - Türkiye Liderlik Maçı Öncesinde İzdiham

Azerbaycan - Türkiye liderlik maçı öncesinde izdiham Voleybol maçı biletleri tükendi, bilet bulamayanlar üzüntüden kahroldu Azerbaycan'daki Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Trabzonsporlu ve Beşiktaşlılar bir arada ve omuz omuza maçı izlemek için salona akın ettiler Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı iki genç DHA'ya yaptıkları açıklamalarda; İki devlet, bir milletiz dediler Azerbaycanlı futbolseverler Türkiye'deki Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını istiyorlar Uğur DEMİRKIRDI - Sercan SAPANATAN - BAKÜ DHA Bakü'deki Avrupa Oyunları tüm hızıyla devam ediyor.

Azerbaycan - Türkiye liderlik maçı öncesinde izdiham

Voleybol maçı biletleri tükendi, bilet bulamayanlar üzüntüden kahroldu

Azerbaycan'daki Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Trabzonsporlu ve Beşiktaşlılar bir arada ve omuz omuza maçı izlemek için salona akın ettiler

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı iki genç DHA'ya yaptıkları açıklamalarda; İki devlet, bir milletiz dediler

Azerbaycanlı futbolseverler Türkiye'deki Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını istiyorlar

Uğur DEMİRKIRDI - Sercan SAPANATAN - BAKÜ DHA

Bakü'deki Avrupa Oyunları tüm hızıyla devam ediyor.

Evsahibi Azerbaycan ile Türkiye arasındaki kadınlar voleybol maçı büyük ilgi gördü.

Bu akşam Crystall Hall'da oynanan maça akın eden Azeri sporseverler biletleri tükettiler. Maç öncesindeki seramonide iki ülkenin marşları büyük bir coşku ile okundu. Taraftarlar iki takımı da ayakta alkışladılar.

Azerbaycan'daki Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Trabzonsporlu ve Beşiktaşlılar bir arada ve omuz omuza maçı izlemek için salona akın ettiler. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı iki genç DHA'ya yaptıkları açıklamalarda; Iki devlet bir milletiz dediler.

Azerbaycanlı futbolseverler Türkiye'deki Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanmasını da istediklerini ve Türk futbolunu yakından takip ettiklerini söylediler . Galatasaraylı Azeri taraftar şampiyon olduğu için mutlu görünürken, Fenerbahçeli taraftar Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ın Yediği gole atıfta bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Azerbaycan Fenerbahçe Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title