Haberler

Ayvalıklı İtfaiyecilerden Lokma Hayrı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İtfaiye Haftası nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği tarafından ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara lokma hayrı yapıldı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İtfaiye Haftası nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği tarafından ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara lokma hayrı yapıldı.

Meydanda bir arazöz ve gelişmiş itfaiye ekipmanlarının sergilendiği stant kurmayı da ihmal etmeyen Ayvalıklı itfaiyeciler, vatandaşlara lokma hayrını da kendi elleriyle dağıttı.

Yıllardır yangın mahallerine en kısa sürede ulaşıp, alevleri bu kısa süre içerisinde bertaraf etmesiyle ilçe halkının gönlünde güven tahtı kuran alev savaşçılarının en büyük sorunu ise vatandaşların bilinçsizliği.

Ayvalık'ta İtfaiye Grup Amiri Ahmet Yalvaç muhabirimize yaptığı açıklamada, yangının çıktığı adreslerin kendilerine doğru intikal ettirilmediğini kaydederek, "Oysa doğru adres almış olsak, yangın mahalline çok daha kısa sürede ulaşabilecek ve böylelikle de belkide yangının daha da az bir zararla atlatılmasını sağlayabileceğiz" dedi.

Bunun dışında İtfaiye'ye ait 110 numaralı telefonun gereksizce meşgul edilmesinden yakınan Yalvaç, "Düşüncesizce gereksiz olarak bu hattımızın meşgul edildiği sırada gerçek bir yangın ihbarı yapan vatandaşımız ise bize ulaşamamaktan yakınıyor. Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği olarak ilçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahalleleri de kapayan çok büyük bir yüz ölçümüne sahip bölgede hizmet vermeye çabalıyoruz. Böylesi geniş bir sorumluluk alanında bile Allah'a çok şükür bugüne kadar çok ciddi bir gecikme yaşanmadan çıkan yangınlara yerinde ve zamanında müdahalelerde bulunmayı başardık" ifadelerini kullandı.

AYVALIK'A DENİZ İTFAİYE ARAZÖZÜ MÜJDESİ VERDİ

Ayvalık'ta adalardaki orman yangınlarına yönelik Balıkesir'den deniz itfaiyesi arazözü talebinde bulunduklarını ve bu arazözün önümüzdeki aylarda kendilerine teslim edileceğinin müjdesini veren Ahmet Yalvaç, İtfaiye Haftası nedeniyle de her türlü zor koşulda hizmet veren tüm Balıkesir ve Ayvalıklı itfaiye çalışanlarının bu özel haftasını kutlamayı da ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ayvalık Yalvaç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title