Haberler

Ayvalık Belediyesi İftar Sofrasına Rekor Katılım

Ayvalık Belediyesinin geleneksel iftar sofrası Üçkabaağaç köyünde kuruldu.

Ayvalık Belediyesinin geleneksel iftar sofrası Üçkabaağaç köyünde kuruldu. İftara ve sonrasındaki kukla gösterisine rekor bir katılım oldu.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, iftar katılan köy halkına seslenerek iftara katıldıkları için teşekkür etti, "Afiyet olsun" dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in talimatı ile ilk kez başlatılan ve sene de devam ettirilen geleneksel iftar sofraları yoğun ilgi görüyor.

Üçkabaağaç köyü meydanında kurulan Ayvalık Belediyesi iftar sofrasına yüzlerce vatandaş katıldı. Bir çorba, üç çeşit sıcak yemek ve tatlı ikramının yapıldığı iftar sonrasında konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "iftarımıza katılmanız bizleri çok mutlu etti. Bu iftar akşamları bizleri, sizlerle buluşturuyor ve biz bundan çok keyif alıyoruz. Ayvalık Belediyesi olarak iftar sonrası geleneksel kukla gösterilerimiz oluyor. Devlet Sanatçısı olan Engin Tansı yönetiminde Ayvalık'ta bir kukla evi kuruyoruz" dedi.

İftar sonrasında Engin Tansı, geleneksel kukla gösterisi sundu. Gösterileri izleyenler keyifli dakikalar geçirdiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Gençer Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title