Haberler

Ayvalık'a Şefkat Evleri Yaptırabilmek İçin Bir Araya Geldiler

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, günümüzde Şefkat Evi olarak nitelendirilen devlet bünyesinde bir huzurevi yaptırabilmek için kolları sıvayan gönüllüler önceki gün ilk toplantısını Alibey Çocuk Yuvası'nda gerçekleştirdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, günümüzde Şefkat Evi olarak nitelendirilen devlet bünyesinde bir huzurevi yaptırabilmek için kolları sıvayan gönüllüler önceki gün ilk toplantısını Alibey Çocuk Yuvası'nda gerçekleştirdi.

İlçedeki Cennet Tepesi'nin hemen arkasında 80 dönümlük bir alanda bulunan hazineye ait arazinin 30 dönümlük bölümünde yapılmak üzere, Ayvalık'ta 'Fatma Ana' olarak nitelendirilen hayırsever Fatma Cavlı'nın çabalarıyla kurulan Ayvalık Şefkat Evleri Yapma ve Yaşatma Derneği ilk toplantısını önceki gün Alibey Çocuk Yuvasında gerçekleştirdi. Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'ın kurucu başkanlığını üstlendiği derneğin ilk toplantısında, kurucu üyeler; Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, ATO Başkanı Rahmi Gençer, işadamları Ahmet Sucu, Mehmet Cavlı, Ali Nazlı, Fatma Cavlı, gazeteci Suat Salgın, Sevgi Jerse, Cihat Teker, Nehir Kahraman, Habip Mutlu, Yener Koşvar, Halil Gençer, Gülsüm Kamu ve Nesrin Arıcı hazır bulundu. Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'ın başkanlığında yapılan ilk toplantıda, derneğin yasal formaliteleri için gereken imzalar atıldı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın da; derneğin kurucularından Fatma Cavlı ile 1,5 ay önce yaptığı görüşmelerin ardından, kısa bir süre önce ilçeye yaptığı ziyarette tam destek verdiği huzurevinin kurulması için kurulan derneğin önümüzdeki günlerde resmen faaliyetlerine başlayacağı belirtildi. Toplantıda konuşan Ayvalık Kaymakamı ve derneğin kurucu Başkanı Nihat Nalbant, yasal formalitelerin ardından faaliyetlerine başlayacak olan derneğin ilçedeki en önemli eksikliklerden birini tamamlayacağını savundu. Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer'in Ayvalık'a yapılacak olan huzurevinin plan ve projesinin çizimini bir arkadaşına ücretsiz çizdirmeyi vaat ettiği toplantıda derneğin kurucu üyeleri Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin ve işadamları da şefkat evinin yapılabilmesi için gereken tüm desteği vereceklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asım Sürer Balıkesir Altınova Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title