Haberler

Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa Hazırlıklarını Sürdürüyor

AYTEMİZ Alanyaspor pazartesi deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

AYTEMİZ Alanyaspor pazartesi deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Sabah antrenmanında Salonda kuvvet, akşam antrenmanında ise taktik çalışması yapan Aytemiz Alanyaspor'da iki antrenmana da oyuncuların tamamı katıldı.

'İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALAMIYORUZ'

Sportif Direktör Taner Savut, 4 haftadır oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını ve beklemedikleri sonuçlar aldıklarını söyledi. Son 4 maçta rakiplerine oyun anlamında üstünlük kurduklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirten Savut, "Takımımız pozisyona giriyor, az pozisyon veriyor ancak istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu maçlarda yediğimiz gollerin büyük çoğunluğu bireysel hatalardan kaynaklanıyor. Bunun yanında çok sayıda kaçırdığımız gol şanslarımız var. İyi oynamadan çok pozisyon verip az pozisyon bulsaydık daha fazla endişelenebilirdik" dedi.

'KÖTÜ BİR TABLOMUZ YOK'

Yeni bir takım olduklarını ve bu tarz dezavantajlar yaşadıklarını vurgulayan Savut, "Bu süreci çok soğukkanlı, sakin ve objektif değerlendirmeler yaparak geçmeliyiz. Bu açıdan baktığımda kötü bir tablomuz yok. Takımımızın performansının sonuca yansımasa da iyi olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımız da çok üzgün durumda. İyi çalışarak, iyi mücadele ediyorlar ancak her hafta farklı bir oyuncunun basit bir hatasıyla sonuca gidemiyoruz. Ancak bunun böyle gitmeyeceğini düşünüyorum. Kaliteli futbol ve iyi mücadele devam ettiği sürece istediğimiz sonuçları alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

'İYİ BİR MAÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Kasımpaşa maçını da değerlendiren ve ligde her rakibin zor ve iyi oyunculara sahip olduğunu kaydeden Savut, şöyle dedi:

"Herkes puan veya puanlar için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe maçında da böyle çıkmıştık. Alırız veya almayız ama hedefimiz bu doğrultuda olacak. Kasımpaşa'nın son 2- 3 haftadır bir çıkışı var. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İstediğimiz sonucu almak için çaba göstereceğiz. Süper Lig'de mücadele edip de 'şurada eksiğimiz var' demeyecek takım yoktur. Kimi azdır, kimi çok ama bizim eksiğimiz fazla değil. Biz de oyuncularımızın mücadelesinden ve istatistik verilerinden memnunuz."

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Savut Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title