Haberler

Aykan Yatırımla Büyüyor

Otomotiv sektörünün 50 yıllık temsilcilerinden İsotlar Grup bünyesindeki Aykan, yatırımla büyüyor.

Otomotiv sektörünün 50 yıllık temsilcilerinden İsotlar Grup bünyesindeki Aykan, yatırımla büyüyor. Aykan Genel Müdürü Selçuk Kazankaya, Adana, Mersin ve Kayseri'den sonra Temmuz ayının ortalarından itibaren Osmaniye'de de hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Kazankaya, İsotlar Grup'un Adana'da müşterisine verdiği güvenle yarım asırlık geçmişe sahip olduğunu belirterek, "Aykan; Seyhan Volkswagen, Seyhan Audi, Volkswagen İncirlik, Dod ikinci el, Scania (Mersin-İstanbul) markalarının yetkili satış-servis faaliyetleriyle otomotiv sektöründe Adana'da 20 yıldır hizmet veriyor. Kaliteden ödün vermeyen deneyimli kadrosuyla yeni yatırımlarıyla günden güne büyüyoruz" dedi.

"MÜKEMMELİYETÇİ HİZMET ANLAYIŞIMIZLA KAYSERİ'DEYİZ"

Otomotiv sektöründe yarım asırlık bir geçmişe sahip olan İsotlar Grup şirketlerinden birisi olan Aykan'ın, Volkswagen temsilciliğine bir yenisini daha eklediğini dile getiren Kazankaya "Adana ve Mersin'den sonra Kayseri ve Osmaniye'de de otomotiv yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Aykan; Volkswagen, Audi, SEAT ve Dod ikinci el ile hizmet veren Kayseri'nin tek yetkili bayi olma özelliğini taşıyor. Bunun yanı sıra Osmaniye'de tamamlanmak üzere olan yatırımımızla Türkiye'nin en büyük Volkswagen yetkili temsilcilerinden biri olmanın memnuniyetini yaşıyoruz.

"İsotlar Grup tecrübesiyle doğan, 20 yıl önce Aykan olarak Volkswagen ile başladığımız yetkili satış-servis temsilciliğimize bugün farklı lokasyonlarda 4 markamız ve 10 showroomuzla konusunda uzman ve eğitimli kadromuzla hizmet veriyoruz. Yarım asırdır otomotivde güven ve kaliteye sahip olan İsotlar Grup bünyesinde olan Aykan için bu bir gurur tablosudur" diye konuştu.

BAŞARI EKİP İŞİ

Gerek satışta gerekse satış sonrası hizmette müşteri memnuniyetini en üst seviyede tuttuklarını vurgulayan Genel Müdür Kazankaya, "Bu amaçla personelimizin eğitimine büyük önem veriyoruz. Bizim için elde ettiğimiz güveni daha da üst noktalara taşımak çok önemli. Elde ettiğimiz başarı ekip işi. Doğuş Otomotiv markalarının temsilciliğini yapmak için ekibimizin doğru ve konusunda uzman olması şart. Bunun için de kadromuzu oluştururken belirli süreçlerden geçilmesi gerekiyor. Bizim seçtiğimiz adaylar ayrıca Doğuş Otomotiv tarafından da sözlü ve yazılı mülakatlara tabi tutuluyor. Sektörde elde ettiğimiz güven ise en büyük gücümüz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Volkswagen Kazankaya Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title