Haberler

AYESK'te Yeni Başkan Mehmet Güler Oldu

Güncelleme:

Aydın'ı Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol Liginde başarıyla temsil eden Aydın Engelliler Spor Kulübünde yeni başkan Mehmet Güler oldu.

Aydın'ı Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol Ligi'nde başarıyla temsil eden Aydın Engelliler Spor Kulübü(AYESK)'nde yeni başkan Mehmet Güler oldu.

Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda yapılan AYESK'in genel kurulunda uzun yıllardır başkanlık görevini yürüten Ercan Karacasulu başkanlığa işlerinin yoğun olması nedeniyle tekrar aday olmadı. AKP Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, MHP Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul ve TÜRKAV Yönetim Kurulu'nun katıldığı genel kurulda Mehmet Güler, tek aday olarak seçime girdi. AKP Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın AYESK'e destek sözü vermesi AYESK'li sporcuları sevindirdi.

AYESK'in eski Başkanı Ercan Karacasulu, kuruluşundan bu yana kulübün içinde olduğunu söyledi. Yeni yönetimin genç ve azimli olduğuna dikkat çeken Karacasulu, "Sağlık problemlerimin artması ve işlerimin yoğun olması nedeniyle kulübüme yeteri kadar zaman ayıramayacağımı düşündüğüm için aday olmadım. Zaten bugüne kadar amacım hep kuruluşundan bu yana fasılalarla içinde olduğum kulübümüzü daha güzel yerlere taşıyabilecek genç, azimli ve girişken bir yönetime devretmek oldu ve bunun gerçekleştiğine inanıyorum. Bazen çok güzel, bazen de çok sıkıntılı, başarılı olduğumuz veya olamadığımız dönemler yaşadık. Ama bu güne kadar kulübümün ve faaliyetlerimizin devamlılığını sağlayabilmek için imkanlar ölçüsünde elimden gelen gayreti gösterdiğimi düşünüyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu başkanı Mehmet Güler ve yönetim kurulu'na görevinde başarılar diliyor, bundan sonra sade bir üye olarak yine kulübümün hizmetinde yönetim kurulunun yanında olacağımı belirtmek istiyorum. Ayrıca, bugüne kadar birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyelerimize ve sporcularımıza, destek olan herkese, Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a ve Nazilli-Aydın dostluğu için köprü kuran, son dönem bütün faaliyetlerimize katılarak zor günlerimizde bana her türlü destek olan Tayfun Yazıcı kardeşime ve Nazilli halkına çok teşekkür ediyorum"dedi.

AYESK'in yeni başkanı Mehmet Güler'de genel kurula katılan Kılınç, Kukul ve TÜRKAV temsilcilerine teşekkür ederek şunları söyledi:

"Kulübümüze bugüne kadar inanılmaz katkılar sağlayan değerli başkanım Ercan Karacasulu ve yönetim kadrosuna tüm hizmetleri için minnettarım. Şahsımı böyle büyük bir kulübün başkanlığına layık gören tüm dost ve arkadaşlarıma da şükranlarımı sunarım. İnşallah yeni dönemde bundan sonra her alanda ve dalda elimden geldiğince yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber yılmadan çalışarak aydındaki tüm engelli kardeşlerimiz için mücadeleye devam edeceğiz" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gültekin Kılınç Mehmet Güler Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title