Haberler

Aydınspor 1923 Yönetimi Aydınlılar Bayraklarıyla Maça Davet Etti

Aydınspor 1923 yönetimi Cizre maçında yaşanan olayları tepki göstermek için Tavşanlı Linyit maçına Aydınlıların bayraklarıyla gelmesini istedi.

Aydınspor 1923 yönetimi Cizre maçında yaşanan olayları tepki göstermek için Tavşanlı Linyit maçına Aydınlıların bayraklarıyla gelmesini istedi. 10-5 TL olan bilet fiyatları da 1 TL'ye çekildi.

Aydınspor 1923'ün hafta içi Türkiye kupası maçında Silopi'de karşılaştığı Cizre maçında yaşanan olayları tepkisi sürüyor. Hafta sonunda Adnan Menderes Stadyumunda ağırlayacağı Tavşanlı Linyit Maçına 'Ne Mutlu Türküm' yazılı pankartıyla çıkmak isteyen siyah beyazlı kulübe TFF'den izin çıkmadı. Buna tepki gösteren kulüp yönetimi bütün Aydınlılara pazar günü oynanacak tavşanlı maçına Türk bayraklarıyla gelmelerini istedi.

Diğer yandan lig maçlarında kapalı 10, açık 5 TL olan bilet fiyatlarının Tavşanlı Linyit maçı için 1 TL olacağı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Tavşanlı Türkiye Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title