Haberler

Aydınspor 1923 Yöneticilerinden Kulübe Destek Çağrısı

Kulüp Başkanı Kaya: "Aydınspor'un neresinden tutsak elimizde kalıyor"

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün yeni yönetimi kentte ziyaretler gerçekleştirerek destek çağrısında bulundu.

Kulüp başkanı Şahin Kaya ve beraberindeki üyeler, ziyaret programı kapsamında Aydın Esnaf Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahaddin Çetindoğan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Büyük Aydınspor'u oluşturmak istediklerini kaydeden Kaya, "Bu iş bir kişinin önderliğinde olursa bu kulüp batar. Onun için esnafımız başta olmak üzere bütün Aydın'ın desteğiyle yani Didim'den Buharkent'e kadar birlik olup bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Mesele Aydınspor ise  gerisi teferruat olmalıdır" dedi.

Kaya, Aydınspor üst kimliği altında herkesten destek beklediklerini herkesin çorbada bir katkısının bulunmasını amaçladıklarını söyledi.

Aydınspor 1923'ün şu an itibarıyla durumunun iyi olmadığını vurgulayan Kaya, "Aydınspor'un neresinden tutsak elimizde kalıyor. Onun için mesele Aydın ise herkesin fedakarlık yapması gerekir" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan ise maddi anlamda destek vermelerinin mümkün olmadığını belirterek, "Aydınspor yüzünden bizden önceki birçok ağabeyimizin ve kardeşimizin canı yandı. Kırılmaca darılmaca olmasın ama maddi olarak yardım etmekte çok zorlanırız. 100 adet kombine alsak bile bunun 30'unu üyelerimize satabileceğimizi düşünmüyorum" diye konuştu.

Kaya ve beraberindeki yöneticiler, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'i de ziyaret ederek destek istedi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Aydınspor 1923 Şahin Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title