Haberler

Aydınspor 1923'te Serdar Tek Taraflı Feshetti

Aydınspor 1923’ün geçen yıl sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Serdar Karaduman siyah beyazlılarla olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek takımdan ayrıldığını açıkladı.

Aydınspor 1923'ün geçen yıl sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Serdar Karaduman siyah beyazlılarla olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek takımdan ayrıldığını açıkladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'te forvet oyuncusu Serdar Karaduman, siyah beyazlılara veda ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 28 Haziran itibariyle Aydınspor 1923 ile olan sözleşmesinin tek taraflı olarak feshettiğini açıklayan Karaduman, Aydınspor 1923 kulübüne de teşekkür etti. 2015-2016 futbol sezonunu sakatlıklarla boğuşarak geçiren golcü oyuncu Serdar Karaduman, ligin 12. haftasında Eyüp deplasmanında karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanıp sezonu kapatmıştı. Diz kapağındaki sakatlık nedeniyle bıçak altına da yatan Serdar, ligin beşinci haftasında zorlu Ankaragücü maçında da omzundan sakatlanmış ve iki hafta sahalardan uzak kalmıştı.

10 MAÇTA 5 GOL

Sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen ve sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan 24 yaşındaki genç oyuncu bu sezon ligde ve kupada olmak üzere toplam 10 maçta siyah beyazlı formayı terletti ve rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 705 dakika siyah beyazlı formayı terleten Serdar 10 maç sonunda sadece bir sarsı kart gördü. Ayrıca sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Serdar, şanssız bir sezon geçirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Aydınspor 1923 Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title