Haberler

Aydınspor 1923'te İlk 3 Puan Sevinci

Teknik direktör Başaran: "Her geçen gün iyiye gidiyoruz.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Akif Başaran, ligdeki ilk üç puanı almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ligdeki ilk dört haftayı puansız kapatan, Türkiye Kupası'nda da Bölgesel Amatör Lig takımı Cizrespor'a elenerek sıkıntı yaşayan Aydınspor 1923, TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyetiyle moral buldu.

Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, gazetecilere yaptığı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynadıkları maçın hayati önem taşıdığını belirterek, büyük stres altında oynadıkları maçtan üç puanla ayrılmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Erken buldukları gol ile  rahatladıklarını  söyleyen Başaran, şöyle konuştu:

"Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Ancak, hala yeterli durumda değiliz. Birkaç hafta sonra daha iyi olacağız. Bu maça dört hafta galip gelememenin etkisiyle stresli çıktık. Ancak erken gelen gol bizi rahatlattı. Futbolcularımıza bir özgüven geldi. Düşündüğümüz oyunu maç boyunca oynadık. İkinci gol de gelince rahatladık. İkinci yarıda ise oyuncularım mükemmel bir oyun oynadı. Kazandığımız için mutluyuz."

Maçta iki gol atıp, iki asist yapan sağ bek Uğur Arslan Kuru'nun performansından duyduğu mutluluğu dile getiren Başaran, "Oyunu blok halinde oynayan, toplu hücum ve toplu savunma anlayışını benimseyen bir ekibiz. Sağ ve sol beklerimiz oyuna katkı sundu. Böyle olunca hücum zenginliğimiz arttı. Şimdi hedefimiz Anadolu Selçukluspor maçından da 3 puan almak" dedi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Tavşanlı Linyitspor Türkiye Kupası Aydınspor 1923 Cizrespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title