Haberler

Aydınspor 1923, Potaya İddialı Hazırlanıyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi takımlarından Aydınspor 1923 Basketbol Sorumlusu Serkan Akşit, yeni sezona büyük hedeflerle hazırlandıklarını belirtti.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi takımlarından Aydınspor 1923 Basketbol Sorumlusu Serkan Akşit, yeni sezona büyük hedeflerle hazırlandıklarını belirtti.

Aydınspor 1923 Basketbol Sorumlusu Serkan Akşit, geçtiğimiz sezon ilk defa Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde Aydın'ı temsil eden Aydınspor 1923 basketbol takımının bu sezon da Bölgesel Lig'e katılacağını söyledi. Başvuru için hazırlıklarını sürdürdüklerini ve maçlarını Efeler'deki Atatürk Kapalı Spor Salonu ile Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda yapacaklarını ifade eden Aydınspor 1923 Basketbol Sorumlusu Serkan Akşit, "Bu sezon hedef büyüterek lige gireceğiz. Genç ağırlıklı iyi oyuncular transfer etmek istiyoruz. Başvuru yaptıktan sonra transfere başlayacağız" dedi.

Yetenekli sporculara davette bulunan Akşit, "Ağustos ayı başında oyuncu seçmelerimizi yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu sezon salonları doldurmak ve basketbol severlere güzel maçlar izletmek istiyoruz. Kapımız herkese açık. Artık, Aydın Şehrine yakışan bir lig takımı şart. Bunun için de ileriye dönük planlarımızı yaptık. Her şey güzel olacak. Yeter ki inanalım ve takımımızı destekleyelim. Bu şehir, basketbolda adını duyurabilmek için daha fazla zaman kaybetmemeli" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title