Haberler

Aydınspor 1923 Olağanüstü Kongre Kararı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, olağanüstü genel kurula gidiyor.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, olağanüstü genel kurula gidiyor. Seçimli yapılacak genel kurulda, siyah-beyazlı kulüp tekrar seçime gidecek.

Tüzüğün değiştirileceği genel kurulda kulüp başkanının görev süresi üç yıla çıkartılacak.

Aydınspor 1923 Başkan Yardımcısı Suha Bayırlı, daha önce yapılacağı belirtilen olağanüstü genel kurulda kulüp tüzüğünde bulunan birkaç maddenin değişeceğini ifade etti. Bayırlı, "Başkanlık üç yıla çıkacak. Ayrıca, değiştirmeyi planladığımız birkaç madde daha var. Yeni bir yönetim kurulu listesi seçilecek. Aydınspor 1923'e hayırlı olsun"dedi.

İLKİ 6 AĞUSTOS, İKİNCİSİ 13 AĞUSTOS'TA

Kulüp tesislerinde yapılacak genel kurulun ilki 6 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması takdirde 13 Ağustos Çarşamba günü genel kurula gidilecek. Aydınspor 1923'ün Başkanı Şahin Kaya, düzenlediği basın toplantıları ve yaptığı açıklamalarda olağanüstü genel kurula gitmeyi planladıklarını ve Avrupa kulüplerinin tüzüklerini incelediklerini belirtmişti.

STOPER TRANSFERİ

Öte yandan; Aydınspor 1923, Denizlispor'dan stoper Abdurrahman Ayanoğlu ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Kızılcabölükspor'da kiralık olarak geçiren genç oyuncu ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.Alanyaspor, Antalyaspor, Denizlispor gibi takımların formasını giyen genç oyuncu geçtiğimiz sezon 3.Lig'de 16 maçta forma giydi. Ayrıca, İslami Dayanışma Oyunları'nda Türkiye formasını terletti. Genç oyuncunun iki gün içerisinde Nevşehir kampına dahil olması bekleniyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Denizlispor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title