Haberler

Aydınspor 1923, Esnafın Kapısını Çaldı

Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aydın Esnaf Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahaddin Çetindoğan’ı makamında ziyaret etti.

Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aydın Esnaf Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahaddin Çetindoğan'ı makamında ziyaret etti.

Aydınspor 1923 Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 'Büyük Aydınspor Projesi' kapsamında Aydın'da birlik beraberliği sağlama noktasında ziyaretlerine devam ediyor. Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri AYESOB Başkanı Selahaddin Çetindoğan'ı makamında ziyaret ederek önümüzdeki sezon için Aydınlı esnaflar adına yardım beklediklerini dile getirdi.

Ziyarette, 'Büyük Aydınspor'u oluşturarak bir iki yıl içinde bir üstlere tırmanmak istediklerini kaydeden Başkan Kaya, "Bu iş bir kişinin önderliğinde olursa bu kulüp batar. Onun için esnaflarımız başta olmak üzere bütün Aydın'ın desteğiyle yani Didim'den Buharkent'e kadar birlik olup bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Mesele Aydınspor'sa gerisi teferruat olmalıdır. Eğer ki bu takım bir üst liglere çıkması durumunda maçları kahvehanelerde değil de canlı canlı kendi stadyumumuzda izleriz" dedi.

"AYDINSPOR'A HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIMAMIZ GEREKİYOR "

Aydınspor üst kimliği altında herkesten destek beklediklerini kaydeden Kaya, "Herkesin çorbada bir katkısının bulunmasını amaçlıyoruz. Büyük beklentiler içindeyiz ve Aydınspor'a hep birlikte sahip çımamız gerekiyor. Olayı tabana yaymamız lazım. Eğer ki tabana yayıldığımızda aidat duygusu oluşacaktır. 1 lira dahi olsa onu biz Aydınspor için yardım kabul ediyoruz. Bilindiği gibi futbol biraz pahalı bir iş olduğu için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Federasyondan çözüm yolları da isteyeceğiz. Her yönüyle Aydın'da güç birliği yaparak bu istediklerimiz gerçekleşecek. Aydınspor'un borçlanmaması gerekir ve bunu da kalıcı gelirler ile yapacağız. Aydınspor'u dört bacağının üzerine oturtmaya çalışmalıyız" diye konuştu.

"OTOBÜS DE SÜRER, TAŞ DA TAŞIRIM"

Aydınspor 1923'ün şu an itibariyle durumunun iyi olmadığını vurgulayan Kaya, "Aydınsporun neresinden tutsak elimizde kalıyor. Onun için mesele Aydınsa herkesin bir türlü fedakarlık yapması gerekir. Aydınspor'u herkes kabullenecek. Aydınspor için yapılması gereken bir şey varsa takımın otobüsünü de sürerim, taş da taşırım. Hukuksuz hiçbir iş yapmadan beraber bir şeyler yapmalıyız. Bu kulübü borçlu görmek istemiyorum. Aylık 450 bin gibi kalıcı gelire ihtiyacımız var. 1 lira dahi olsa yardım kabul ediyoruz ve bu rakamın kimseye dokunacak büyük bir rakam olmadığını düşünüyoruz. Bu anlamda bazı konularda bu sene kemer sıkacağız. Başarı hepimizin, başarısızlık ise benim olsun. Yanlış yapılırsa da kim olursa olsun gelsin hesap sorsun" şeklinde konuştu.

"MADDİ OLARAK YARDIM ETMEKTE ÇOK ZORLANIRIZ"

AYESOB olarak manevi desteklerini vermeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Çetindoğan, "Aydınspor yüzünden bizden önceki birçok abimizin ve kardeşimizin canı yandı. Kırılmaca darılmaca olmasın ama maddi olarak yardım etmekte çok zorlanırız. 100 adet kombine alsak bile bunun 30 tanesini üyelerimize satabileceğimizi düşünmüyorum. Manevi desteğimizi her zaman hissettiririz ve bu anlamda 21 odamızı tek tek gezip Aydınspor için destek isteriz. Ancak her bir odamıza Aydınspor için bir kumbara koyar odalarımıza gelenlerden yardım toplayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son bulurken, Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya AYESOB'un tekrar kapısını çalacağını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Şahin Kaya Aydınlı Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title