Haberler

Aydınspor 1923'de İstifa Şoku

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’de, yaklaşık dört ay önce göreve seçilen Kulüp Başkanı Murat Kalaycı istifa etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'de, yaklaşık dört ay önce göreve seçilen Kulüp Başkanı Murat Kalaycı istifa etti.

Aydınspor 1923 Spor Kulübü Başkanı Özgür Keskin'in istifa etmesinin ardından 22 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşen olağanüstü kongrede Murat Kalaycı, Aydınspor 1923 Kulüp Başkanlığına seçilmişti.

CHP'den Aydın milletvekili aday adayı da olan Kulüp Başkanı Murat Kalaycı, görev sürecinde daha dört ay bile dolmadan istifa etti.

İstifasını kulübe sunan Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Murat Kalaycı, dilekçesinde, "Gördüğüm lüzum üzerine yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu bünyesindeki tüm görevlerimden istifa ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kulübe bundan sonra üye olarak hizmet edeceğini belirten Kalaycı, Aydınspor 1923'e maddi ve manevi desteğinin süreceğini sözlerine ekledi. Kalaycı'nın istifasının kabul edilmesi halinde, takımda olağanüstü kongre sürecinin başlatılacağı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Murat Kalaycı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title