Haberler

Aydın Sanayi Odası'ndan Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

Aydın Sanayi Odası'nın yeni Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın Sanayi Odası'nın yeni Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Cılızoğlu, Sermin Kırıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Fahlioğulları, Merve Alpargun Altıntaş ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Günver, Sinan Yılmaz, Mustafa Takmaklı, Fetay Eliçelik katıldı.

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, yeni seçilen yönetim ile ziyaretlere devam ettiklerini belirterek "Aydın Sanayi Odası olarak kamu kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde Belediye Başkanımızı ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz. Bu ziyaretlerde hem tanışma gerçekleştiriyor hem de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yönetim olarak da katılımcı bir çalışma yürüteceğiz" dedi.

Yapılan nazik ziyaretten dolayı Aydın Sanayi Odası üyelerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "Sanayicilerimiz ile sürekli işbirliği içerisindeyiz. Karşılıklı fikir alışverişi ile amacımız Aydın ekonomisini üst seviyelere çıkarmak ve yaşanabilir bir kent yaratmak. Aydın Sanayi Odası'nın yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yunus Şahin Özlem Çerçioğlu Ercan Çerçioğlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title