Haberler

Aydın Özcan Biyografisi

Aydın Özcan
Doğum Tarihi1.01.1968

Aydın Özcan Kimdir ?

1968 Yunanistan Dedeağaç doğumlu.İlkokulu Batı Trakya Türk Azınlık Okulu olan Kösemesçit Köyü Azınlık okulunda okudu. Orta öğretimini Karabağlar Cumhuriyet Lisesinde yatılı öğrenci olarak tamamladı.

1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi' ne başladı, 1991 yılında mezun oldu.
Avukatlık stajını Bursa Barosu' nda tamamladı.1993 yılından bu yana İzmir Barosu'na kayıtlı olarak serbest Avukatlık yapmaktadır.

2008-2010 döneminde İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Baro Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, Aynı yıllar arasında İzmir Barosu Kadın Hakları Komisyonu, İzmir Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu, İzmir Barosu Fikri ve Sınai Haklar Komisyonu başkanlıkları ve İzmir Barosu CMK Komisyonu Üyeliği görevlerinde hizmet vermiştir.

İzmir Rumeli ve Balkan Dernekleri Kurucu Platform Başkanlığı yapan Aydın Özcan, 2002 yılından bu yana Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Halen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Maliye Ana Bilim Dalı Vergi Hukuku Programında Yüksek Lisans öğrenimi gören Aydın Özcan, Yunanca bilmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

title