Haberler

Aydın İşkur Typ Kuraları Çekildi

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Toplum Yararına Program (TYP) kura çekimleri tamamlandı.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Toplum Yararına Program (TYP) kura çekimleri tamamlandı.

Aydın ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Devlet Hastanelerinde "Bahçe ve Çevre Temizliği" mesleğinde TYP gerçekleştirilebilmesi için ilk adım atıldı. TYP' ye katılmak isteyenler İŞKUR kayıtlarını yaptırarak kura çekimine katıldı. Yüzde 80' i noter kurası, yüzde 20'si liste yöntemiyle gerçekleştirilen seçme yine aynı tarihte tamamlandı. Noter kura çekimlerine Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, İş ve Meslek Danışmanları Özkan Karaayvaz ve Eylem Özen Yılmaz da katıldı. Gerçekleştirilen kura ile 130 kişi Toplum Yararına Çalışma Programından yararlanma fırsatı buldu. Program 17 Mart'ta başlayıp, 3 ay sürecek. Bu süre zarfında katılımcıların maaşını asgari ücret olarak Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü karşılayacak.

OKULLARDA İSTİHDAM EDİLECEKLERİN TYP NOTER KURASI DA ÇEKİLDİ

Aydın' da İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullara Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında istihdam edilecek olanlar için seçme ve noter kurası gerçekleştirildi.

Çalışma ve İş Kurumu İş ve Meslek Danışmanlarından Fatih Erbay, Hatice Araç, Hatice Ulu ve Onur Sorucu katıldı. Katılımın yoğun olduğu yerlerde noter kurası yapılan seçmeler ile Aydın il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda Temizlik Görevlisi olarak 3 ay boyunca çalışacak 150 kişi belirlendi. Bu süre zarfında TYP katılımcılarına İŞKUR tarafından asgari ücret ödenecek olup program 17 Mart tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen okullarda başlatılacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın İşkur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title