Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Çine ilçesinde evinden ayrılan 84 yaşındaki alzaymır hastası Mehmet Şenel iki gün sonra yaralı halde bulundu.

Çine ilçesinde evinden ayrılan 84 yaşındaki alzaymır hastası Mehmet Şenel iki gün sonra yaralı halde bulundu.

Çöğürlük Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Şenel'in eve dönmemesi üzerine yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Kavaklar mevkisinde dere yatağında yaralı halde bulunan Şenel, Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

"Farkında mıyız? Farkındalar mı?" projesi

Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tekeler Ortaokulu ve Tekeler İlkokulu ile hazırlanan "Farkında mıyız? Farkındalar mı?" adlı özel eğitim içerikli proje Ulusal Ajans tarafından onaylandı.

Bu çerçevede Haziran ayının ilk haftasında Hollanda'da düzenlenecek kursa Tekeler Ortaokulu ve Tekeler İlkokulu öğretmenleri ile Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ümit Kale katılacak.

Projede yer alanları kabul eden Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık, bu tarz projelerin ilçeye kazandırılmasının çok önemli olduğunu söyledi. Arık, gerek personelin gerekse öğrencilerin böyle ufuk açıcı etkinliklere mutlak suretle katılmaları gerektiğini belirtti.

- İncirliova jeotermalle ısıtılacak

İncirliova Belediyesi Meclisi, Aydın Termal Turizm ve Jeotermal Sistemleri (AYTER) ile ilçenin jeotermalle ısıtılması, termal turizmin ve seracılık alanlarında kullanılması için belediye başkanı Gürşat Kale'ye yetki verdi.

Meclis toplantısında, AYTER ile İncirliova Belediyesi arasında protokol imzalanması için başkan Kale'ye yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Çaçamer, yaptığı açıklamada, "Gerçekten inanarak söylüyorum, bu konuda eğer siz İncirliova'ya böyle büyük bir yatırım yaparsanız, İncirliova sizi başının üstüne koyar" dedi.

Öte yandan belediye tarafından 28 mahalle muhtarına ısınma, telefon, internet, elektrik gibi bazı ihtiyaçlarını karşılamaları konusunda her ay verilen 100 liralık desteğe, yüzde 30 zam yapılması kabul edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Şenel İncirliova Aydın Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title