Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Koçarlı ilçesine yeni otogar yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı ilçesine yeni otogar yapacak.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, mevcut şehirler arası otobüs garajının ihtiyacı karşılamadığını, yenisinin yapılması için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Otogarın 1971 yılından bu yana faaliyette olduğununu belirten Öztürk, "Bu konuda Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan destek istedik. Başkan bizi kırmadı ve garajın yapımında ihtiyaç duyulan malzemeleri karşılayacağını söyledi. Malzemeler gelmeye başladı. Koçarlı Belediyesi olarak bizde işçiliğini yapıyoruz. En kısa sürede otogarı tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Efeler Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Efeler Belediyesi, ihaleyle alımı tamamlanan 750 çöp konteynerini eskileriyle değiştirmeye başladı.

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Gül, "Daha temiz ve daha modern Efeler" hedefiyle çalışmaları sürdürdüklerini, bu kapsamda temizliğe de önem verdiklerini belirtti.

İlçeye daha modern görünüm kazandırma yönünde sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Gül "Bu kapsamda mevcut çöp konteynerlerine yenilerini ekliyor, bazılarını da yeniliyoruz. İhaleyle 750 çöp konteyneri ve bin kül kazanı alımı yapıldı. Ekiplerimiz, dağıtıma ilçe merkezimizde başladı" dedi.

ADÜ İletişim Fakültesi'ne ziyaret

Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü  Prof. Dr. Didem Evci Kiraz ve Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, Adanan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Basın İlan Kurumu'nun çalışmaları hakkında bilgi veren Özer Akoğlu, ADÜ ile sürdürdükleri iş birliğini geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Aynur Örnek, Yrd. Doç. Dr.  Özgür Seçim, Basın İlan Kurumu ve Aydın İl Yenilik Platformu ile gerçekleşecek çalışmalarda işbirliğinden mutluluk duyacaklarını kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Özlem Çerçioğlu Koçarlı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title