Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Emin Bircan'ın yanı sıra beş aday yarışacak.

AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Emin Bircan'ın yanı sıra beş aday yarışacak.

İlçe başkanlığı için 8 Kasım'da yapılacak kongrede, Emin Bircan'ın yanı sıra Hasan Özden, Yılmaz Çıng, Veli Girgin ve Sami Uğraş adaylığını açıklarken, adaylardan Hasan Özden, seçilmesi halinde partisini ilçede yeniden aktif hale getireceğini kaydetti.

Adaylardan Yılmaz Çıng, AK Parti'nin Germencik'te iki yıl gençlik kolları başkanlığı görevinin yanı sıra ilçe yönetiminde de bulunduğunu belirterek, "Partimi seviyorum. İyi bir yönetim oluşturarak buradaki siyasi çıtayı yukarılara taşımayı amaçlıyorum" dedi.

Veli Girgin de ilçe başkanlığını daha iyi yapacağına inandığı için aday olduğunu kaydetti.

Sami Uğraş ise mevcut yönetim haricinde diğer adaylarla anlaşma sağlandığı takdirde tek çatı altında toplanmaya her anlamda var olduğunu bildirdi.

ADÜ Aşçılık Bölüömü öğrencilerinin başarısı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Bölümü öğrencileri, 4. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'nda dereceler aldı.

Öğrencilerin Uzakdoğu ve Modern Türk Mutfağında birinci olduğu, 2 klasman ikinciliği aldığı, 3 kupa 4 gümüş, 3 bronz ve bir merit ödülü kazandığı bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Germencik Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title