Haberler

Aydın'dan Hizmet İçi Eğitim Merkezi Müjdesi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’a hizmetiçi eğitim merkezi kurulacağı müjdesini verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'a hizmetiçi eğitim merkezi kurulacağı müjdesini verdi.

Adıyamanı hem bölgede hem de ülke genelinde her anlamda en üst noktalara taşımak için gayret sarfettiklerini dile getiren Aydın, özellikle eğitimde Adıyaman'ın yükselen grafiği ve kalite çizgisinin kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Ahmet Aydın konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İşte tam da ihtiyacımız olan ve örnek teşkil edecek bir yatırımla daha hükumetimiz Adıyamanımızı yalnız bırakmadığını göstermiştir. İllerin adeta hizmet yarışı içerisinde olduğu son on üç yılda Adıyaman bu yarışta süratle ilerlemeye devam etmektedir. Şimdi yine çok önemli bir projeye daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz.

Halkımızın bir büyük beklentisini de karşılama noktasında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2015 yatırım programına aldığı, Milli Eğitim Hizmetiçi Eğitim Merkezi'nin Adıyamanımız'da kurulması kararlaştırılmıştır.

24 derslik, halkımızın Öğretmenevi ihtiyacını da karşılayacak olan büyük bir uygulama oteli ve ilk etapta 200 öğrenci kapasiteli pansiyonu, sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleriyle Türkiye'de örnek teşkil edecek bir Hizmetiçi Eğitim Merkezi'nin hem sosyal hem de kültürel anlamda ilimizin çehresini değiştireceği kaçınılmazdır.

Eğitim faaliyetlerinin uygulanarak, gerek ulusal gerek uluslararası bilimsel gelişmelerin ele alınacağı ve katılımcıların Adıyaman'a gelerek ilimizde bilim ve eğitim organizasyonlarının yapılacağı bir tesise sahip olacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla beraber yapılacak olan çalışmaların ele alınacağı bir bilim merkezi olacak olan Hizmetiçi Eğitim Merkezi şimdiden ilimizin değerleri arasına girmeye aday bir nitelik taşımaktadır.

Diğer taraftan eğitim ve öğretim kalitesinin artması ve vatandaşlarımıza en kaliteli eğitim hizmetini vermek için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan AK Parti iktidarı, Hizmetiçi Eğitim Merkezi'nin yanı sıra Adıyaman'a yapılması için yatırım programına aldığı; Adıyaman Merkez 24 Derslik ve 200 Kişilik Öğrenci Pansiyonlu Kız İmam Hatip Lisesi, Adıyaman Merkez 12 Derslik Özel Eğitim Okulu, Kahta 24 Derslik ve 2 Atölyeli Mesleki ve Teknik Lise, Gölbaşı-Belören Çok Programlı Lise eğitim merkezleriyle Adıyaman eğitim koşusuna süratle devam etmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Merkezi başta olmak üzere 2015 yatırım programına alınan bu güzide eserlerin ilimizin bölgesinde ve Türkiye'de cazibesini artırarak devam ettireceği kaçınılmazdır. Çağdaş ve kaliteli bir eğitim-öğretim noktasında takiplerimiz ve çalışmalarımız aksamadan devam edecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Merkezi ve diğer eğitim yatırımlarının hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diler, bizden desteklerini esirgemeden Adıyaman'a hizmet için hemşerilerimizin yanında olan başta, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı, milletvekillerimiz, Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title