Haberler

Aydın'daki Polise Silahlı Saldırı

Aydın'ın Germencik ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan polis memuru Serdar Mutlu Er, taburcu edildi.

Aydın'ın Germencik ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan polis memuru Serdar Mutlu Er, taburcu edildi.

Er'i hastaneden çıktıktan sonra evinde ziyaret eden Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, olaydan büyük üzüntü duyduğunu ancak Er'in sağlığına kavuşmasından dolayı da mutlu olduklarını ifade etti.

Polis memuru Er'in doktoru Mehmet Emin Kaya da, silahlı saldırıya uğrayan hastasının bünyesinin çok sağlam olduğunu belirterek, "Bir canı kurtardığımız için sevindik. Bir buçuk yıllık doktorum ilk kez bu derece bir olayla karşılaştım. Kim olsaydı aynı şeyi yapardım" dedi.

"Çocuklarımı düşündüm"

Polis memuru Er de olay günü Güven Gökbel'in kendisine av tüfeğiyle ateş ettiğini, sonrasını ise hatırlamadığını söyledi.

Hastanede bilinci yerine geldiğinde çocuklarını düşündüğünü aktaran Er, "Doktor Mehmet Emin Kaya, kan kaybını önlemiş ve hayatımı kurtarmış, ailecek minnettarız. Şu an yaşadığım için çok mutluyum. Yeniden görevimin başına dönmek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Kaymakam Işık, doktor Mehmet Emin Kaya'ya olay sonrası gösterdiği duyarlılığından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Olay

Aydın'da geçen ay Yeni Mahalle Uzun Sokak'taki bir eve tebligat götüren polis memuru Serdar Mutlu Er, evde bulunan ve hakkında arama kararı olan Güven Gökbel (43) tarafından av tüfeğiyle yaralanmıştı. Kaçan saldırgan, daha sonra polisle girdiği silahlı çatışmada hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Emin Kaya Germencik Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title