Haberler

Aydın'da Yeni Avukatlar İçin Yemin Töreni Yapıldı

Aydın’da stajlarını tamamlayarak avukatlık mesleğine resmi olarak adım atan iki kadın avukat yeminlerini etti.

Aydın'da stajlarını tamamlayarak avukatlık mesleğine resmi olarak adım atan iki kadın avukat yeminlerini etti.

Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt açılış konuşmasını yaptığı yemin töreninde avukatlığa adım atan Asena Gökoğlu ve Aysel Dalkılıç'ın yaşadıkları yüzlerine yansıdı. Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, yaşanan saldırı sonrası hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin cenaze töreninden henüz geldiğini belirterek, "Aramıza yeni katılan Asena Gökoğlu ve Aysel Dalkılıç'ın bu güzel gününde Diyarbakır'daki yaşanan olayın üzüntüsünü sizlere yansıtmak istemiyorum. Genç avukatlarımıza mesleğin henüz en başında bilmelerini istediğim bir konu var. Bu meslek asla korkarak yapılacak bir meslek değildir. Asla korkmayacak yapacağınız bir yola giriyorsunuz. Karşınıza illa ki sizi adaletten yana tavrınıza karşı duracak olanlar olacaktır ancak siz ne şart altında olursanız olun doğrudan yana olmalısınız. Savunduğunuz insanların karşı tarafında kalan kişilere veya meslektaşlarınıza hiçbir zaman düşman gözüyle bakmamalısınız ve korkmamalısınız. Korkarak yapılan avukatlık, avukatlık değildir. Konuşmamın sonunda ben başta başarılarından dolayı yeni avukatlarımıza, ailelerine ve staj döneminde onlara yol gösteren meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Aydın Baro Başkanı Bozkurt'un konuşmasının ardından, yeni avukatlar yeminlerini ederek, Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Ruhsatnamesi belgesini aldılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Bozkurt Tahir Elçi Diyarbakır Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title