Haberler

Aydın'da İftar ve Sahur Manzaraları

Türkiye’nin en sıcak illerinin başında gelen Aydın’da Ramazan keyfi park ve bahçelere taştı.

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Aydın'da Ramazan keyfi park ve bahçelere taştı. Yılın en sıcak günlerinin yaşandığı Aydın'da hava sıcaklığı 40 dereceyi bulunca vatandaşlar iftar ve sahurlarını da parklarda yapıyor.

Özellikle hafta sonları Aydın'daki mesire alanlarında adım atacak yer kalmazken, vatandaşların mesire alanlarına olan ilgisi dolayıyla belediye de piknik alanlarında Ramazan Ayı'na özel programlar düzenlemeye başladı. Akşam apartman dairelerinde zaman geçirmenin sıkıntılı olduğunu belirten Aydınlı vatandaşlardan Bahattin Erkek, "Aydın çok sıcak olduğu için evlerde durmak zor oluyor. Bu nedenle fırsat buldukça iftarımızı mesire alanlarında yapıyoruz. Özellikle Aytepe'de iftar yapıp sahuru beklemek çok keyifli oluyor. Bir yandan iftarımızı yapıp serinlerken diğer yandan çocuklarımız da semazenlerin gösterilerini izliyor" aşırı sıcak dolayısıyla evlerinde sıkılanların Aytepe, Pınarbaşı, İncirliova Mesire alanı gibi yerlere gitmelerini tavsiye etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title