Haberler

Aydın'da Bayram Hazırlıkları Başladı, Halı Yıkamcıların Yüzü Güldü

Aydın'da artan su fiyatları ve yaklaşan Ramazan Bayramı halıcıların işine yaradı.

Aydın'da artan su fiyatları ve yaklaşan Ramazan Bayramı halıcıların işine yaradı. Halı yıkamacılar su faturasının kabarık gelmesinden korkan vatandaşların ve bayram hazırlığı yapan bayanların uğrak yeri haline geldi.

Yaşam mahallerinin en önemli malzemelerinden olan halı, kilim ve battaniyelerin temizlenmesi artık ev hanımları için sorun olmaktan çıktı. Aydın'da Exper Halı Yıkama fabrikası olarak yıllardır bayanların bu sorununu çözmek için faaliyet gösterdiklerini belirten Semra Aydın, halı yıkama fabrikaları sayesinde birçok apartmanda halı silkme ve yıkama meselesinden çıkan kavgaların sona erdiğini belirtti.

Ramazan Bayramı öncesi işlerin yoğunlaştığını belirten Aydın Exper Halı Yıkama Fabrikası çalışanlarından Semra Aydın ve Mithat Aydoğdu, il merkezi ve çevresinden evlerden kirlenen halıları toplayıp ertesi gün temiz bir şekilde teslim ettiklerini belirterek, artan su ve deterjan fiyatları karşısında halı ve kilimleri yıkamacıya vermenin daha hesaplı olduğunu iddia ettiler. Halı yıkayan bir bayanın birkaç gün kendine gelemediğini ve apartmanlarda halı yıkamanın komşuların arasını açtığını belirten Semra Aydın, "Okullar açılıncaya kadar sezon temizliği yapacak tüm kadınlarımız için 5 yıl önceki fiyatlarla halılarını yıkayacağız" dedi.

(İK)

13.08.2012 13: 53: 33

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title