Haberler

Aydın: Çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği Ödemeleri

- Aydın Tarım İl Müdürü Sadettin Öztürk, Doğrudan Gelir Desteğinden (Dgd) Yararlanmak İsten Çiftçilerin 3 Kasıma Kadar Dosyalarını Teslim Etmeleri Gerektiğini Söyledi.

- Aydın Tarım İl Müdürü Sadettin Öztürk, Doğrudan Gelir Desteğinden (DGD) yararlanmak isten çiftçilerin 3 Kasıma kadar dosyalarını teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

3 Kasım tarihinden sonra dosya alım sistemlerinin kapatılacağını belirten Öztürk, üreticilerin mağdur olmaması için dosya teslimlerinde acele etmesi gerektiğini söyledi. Sadettin Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "30.05.2006 tarih ve 26183 sayılı resmi gazetede yayınlanan 2006/27 numaralı tebliğ hükümleri çerçevesinde 2006 yılı için DGD almak isteyen üreticilerimize ait dosyaların İl ve İlçe Tarım İl Müdürlüklerimiz tarafından alımı 3 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Üreticilerimizin beyanlarını bu tarihe kadar yapmaları, dosyalarının zamanında Çiftçi Kayıt Sistemine girilmesi açısından uygun olacaktır. Bu tarihten sonra sistem kilitli olacağından yeni dosya girişi ve mevcut dosyalardaki ürün değişiklikleri ve ilavesi kesinlikle yapılmayacaktır" şeklinde konuştu.

(DAK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title