Haberler

Aydın Belediyesi'nden Menderes Park'a Haciz

Aydın Belediyesi ile Menderes Park’ın işletmecileri arasında bir süredir devam eden kira anlaşmazlığı nedeniyle Parktaki firmaya ait masa ve sandalyeler haczedildi.

Aydın Belediyesi ile Menderes Park'ın işletmecileri arasında bir süredir devam eden kira anlaşmazlığı nedeniyle Parktaki firmaya ait masa ve sandalyeler haczedildi.

Aydın Belediyesi ile Menderes Park işletmesi arasında kira sözleşmesinden doğan sorun nedeniyle devam etmekte olan tahliye davası kapsamında belediye avukatları tarafından işletmeye haciz işlemi uygulandı. Bugün öğle saatlerinde Menderes Park'a gelen belediye avukatları, yaklaşık 200 sandalye ve 50 masayı haciz etti. Haciz edilen eşyalar, belediyeye ait kamyonlarla taşındı.

Tahliye davasının devam ettiğini ve bu şekilde bir haciz uygulamasının yasal olmadığını iddia eden Menderes Park İşletmesinin avukatı Bedri Kışkır, "Belediye ile devam eden bir tahliye davamız var ve henüz sonuçlanmadı. Belediyede kendiliğinden bir kira bedeli tespit etti ve bunu ödememizi istedi. Biz de buna itiraz ettik. Ödeme emri ile beraber belediye kendi elemanları ile buraya gelip haciz gerçekleştirdi" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title